Maalämpö asennettuna

Maalämpöpumput

Maalämpöpumpulla voidaan kattaa suuremmankin kodin lämmitystarve. Vaikka lämpökaivoa vaativan ratkaisun alkuinvestointi on hieman muita lämpöpumppuja suurempi, syntyy vuosittaisia säästöjä huomattavasti enemmän – parhaimmillaan jopa tuhansia euroja vuodessa.

Maalämpöpumput

Maalämpö maksaa itsensä takaisin alle 10 vuodessa

RH Kylmätekniikka Oy - Taatusti tehokkaat kylmätekniikan ratkaisut

Maalämpöpumppu on tehokas ja vähäpäästöinen lämmitysjärjestelmä, joka leikkaa vuosittaiset lämmityskustannuksesi vain murto-osaan aiemmasta. Maalämpö on todellinen tehomylly, joka jättää vanhan lämmitysjärjestelmäsi varjoonsa. Pitkäikäinen lämpöpumppu pitää kotisi lämpimänä jopa kymmenien vuosien ajan tuoden mukanaan jopa 30 000 euron kokonaissäästöt. Suurimmat säästöt saavutetaan, kun maalämpö asennetaan sähkö- tai öljylämmityksen tilalle.

Maalämpöpumppu maksaa itsensä takaisin noin 6-9 vuodessa, jonka jälkeen laite tuottaa puhdasta voittoa.

RH Kylmätekniikka asentaa ja huoltaa maalämpöpumput Helsingin, Espoon, Vantaan ja koko Uudenmaan alueella.

Varaa maksuton kartoituskäynti

Maalämpö maksaa itsensä takaisin alle 10 vuodessa

Maalämpöpumppu on tehokas ja vähäpäästöinen lämmitysjärjestelmä, joka leikkaa vuosittaiset lämmityskustannuksesi vain murto-osaan aiemmasta. Maalämpö on todellinen tehomylly, joka jättää vanhan lämmitysjärjestelmäsi varjoonsa. Pitkäikäinen lämpöpumppu pitää kotisi lämpimänä jopa kymmenien vuosien ajan tuoden mukanaan jopa 30 000 euron kokonaissäästöt. Suurimmat säästöt saavutetaan, kun maalämpö asennetaan sähkö- tai öljylämmityksen tilalle.

Maalämpöpumppu maksaa itsensä takaisin noin 6-9 vuodessa, jonka jälkeen laite tuottaa puhdasta voittoa.

RH Kylmätekniikka asentaa ja huoltaa maalämpöpumput Helsingin, Espoon, Vantaan ja koko Uudenmaan alueella.

Varaa maksuton kartoituskäynti

Maalämpö­pumpun edut pähkinän­kuoressa

 • Maalämpö nostaa kotisi arvoa

  Parhaimmillaan maalämpöpumppu nostaa kiinteistön arvoa hankintahintansa verran, joten sijoitus on kannattava alusta pitäen. Jos päätät myydä kotisi, toimii maalämpöpumppu vahvana signaalina, että kiinteistön energiatehokkuuteen on panostettu. Energiatehokas lämmitysjärjestelmä on tärkeä myyntivaltti, joka houkuttelee potentiaalisia ostajia tarjouskilpailuun.

 • Jopa 80% säästö vuoden lämmityskustannuksissa

  Laadukas ja oikein asennettu maalämpöjärjestelmä säästää elinkaarensa aikana jopa 20 000 euroa lämmityskustannuksissa. Täysin uusiutuvana lämmitysmuotona maalämpö myös leikkaa kiinteistön hiilidioksidipäästöjä jopa 80 %. Säästöä kukkarolle ja luonnolle alkaa kertymään jo ensimmäisestä käyttöpäivästä lähtien.

 • Parempi asuinmukavuus ja helpompi lämmitys

  Maalämpöpumppu pitää kiinteistösi lämmön tasaisen mukavana kireimmilläkin pakkasilla – myös ilman rinnakkaista lämmitysjärjestelmää. Laitteen säädöt ovat yksinkertaisia ja kausihuoltomme varmistavat, että lämmitys pysyy kunnossa tilanteessa kuin tilanteessa. Maalämpö on erittäin helppokäyttöinen järjestelmä, ja modernit laitteet toimivat myös automaattitoiminnolla. Annamme asennuksen ja käyttöönoton yhteydessä kattavan ohjeistuksen laitteen tehokkaaseen käyttöön.

 • Pitkäikäinen lämmitysratkaisu

  Maalämpölaitteisto kestää käyttöä jopa 30 vuoden ajan, joten sijoitus turvaa kiinteistön lämmönsaannin pitkälle tulevaisuuteen. Pumppu on hyvin toimintavarma, ja mahdolliset ongelmatilanteet voidaan ratkaista helposti. Tarjoamme myös kaikille asentamillemme maalämpöpumpuille kaikenkattavaa huoltopalvelua.

Kylmätekniikan asentaja asentamassa maalämpöpumppua toimintakuntoon

Viisi kertaa tehokkaampi lämmitys kuin suoralla sähköllä

Maalämpöpumppu hyödyntää maaperään sitoutunutta lämpöenergiaa, joka täysin uusiutuva ja käytännössä loputon lämmönlähde. Syvällä maan uumenissa piilevä lämpöenergia tarttuu kylmäaineeseen, joka kuljettaa lämmön kompressoriin. Kun lämmennyt kylmäaine kompressoidaan, kohoaa lämpötila jopa 70 asteeseen. Lämmennyt kylmäaine lauhdutetaan, jolloin vapautuu valtavia määriä lämpöä. Vapautunut lämpö ohjataan suoraan kodin vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään.

Maalämpöjärjestelmä ei siis käytä lainkaan sähköä itse lämpöenergian tuottamiseen, vaan ainoastaan kylmäaineen siirtämiseen ja kompressointiin. Modernin lämpöpumpputekniikan ansiosta maalämmön hyötysuhde on jopa viisinkertainen verrattuna suoraan sähkölämmitykseen.

Hankkimalla maalämpöpumpun voit unohtaa kalliin sähkö- tai öljylämmityksen – eliminoimalla tarpeen fossiilisille polttoaineille säästät samalla luontoa ja lompakkoasi.

Näin maalämpöpumppu toimii

 1. Keruuputkistossa kiertävä kylmäaine sitoo itseensä maaperään sitoutunutta lämpöenergiaa
 2. Lämmennyt kylmäaine kompressoidaan, jolloin aineen lämpötila kohoaa jopa 70 asteeseen
 3. Tulikuuma kaasumainen kylmäaine ohjataan lauhduttimeen, jossa kylmäaine tiivistyy takaisin nestemäiseksi
 4. Tiivistyessään nestemäiseksi kylmäaine vapautta valtaviä määriä lämpöenergiaa, joka ohjataan suoraan kodin vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään.
 5. Luovutettuaan lämpöenergiansa kylmäaine palaa keruuputkistoon ja prosessi alkaa alusta.

Muista tuet ja avustukset – Säästä tuhansia euroja hankintakustannuksissa

Muista, että voit hyödyntää vuosittaisen kotitalousvähennyksen maalämpöjärjestelmän hankintaan. Vähennys on 2 250 euroa per henkilö, ja yhteisessä kodissa vähennys nousee aina 4 500 euroon saakka. Jos olet hankkimassa määlämpöä öljylämmityksen tilalle, voit hakea ELY-keskuksen myöntämää avustusta öljylämmityksestä luopumiseen. ELY-keskuksen myöntämä avustus on kiinteä 4 000 euroa.

Laske ja vertaile, kumpi avustus tuo suuremman hyödyn. Ota kuitenkin huomioon, että voit hyödyntää vain toisen avustuksen. Autamme mielellämme tukien vertailussa ja hakemisessa.

Maalämpöpumppujen myynti ja asennus pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla

Myymme ja asennamme markkinoiden laadukkaimpia maalämpöpumppuja avaimet käteen -palveluna, joka kattaa projektin suunnittelusta toteutukseen. Edustamme Mitsubishin korkealuokkaisia Geodan-maalämpöpumppuja sekä Euroopan suurimpiin lämpöpumppuvalmistajiin lukeutuvan Alpha Innotecin maalämpöpumppuja, mutta toimitamme halutessasi myös muiden laitevalmistajien ratkaisut. Tavoitteenamme onkin aina sinun tarpeisiisi parhaiten vastaava lämpöpumpputoteutus, joka tarjoaa parhaan mahdollisen vastineen investoinnillesi.

Ylpeästi paikallinen tiimimme koostuu kokeneista LVI-alan ammattilaisista. Asennamme maalämpöpumput ripeästi kaikenkokoisissa kohteissa, aina siistillä jäljellä ja kestävällä laadulla. Myönnämme kaikelle tekemällemme työlle kahden vuoden takuun. Asennus on valmis vain parissa päivässä, joten pääset nopeasti nauttimaan tasaisesta, tehokkaasta ja edullisesta lämmityksestä. Asennuksen yhteydessä annamme kattavat ohjeet laitteen tehokkaaseen käyttöön ja ylläpitoon.

Vastaamme maalämpöpumppujen asennuksista ja huolloista pääasiassa pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Kutsu meidät maksuttomalle kartoituskäynnille, niin pistetään kotisi lämmitysasiat kerralla kuntoon!

Jätä tarjouspyyntö

Keskustellaan yhdessä sinulle sopivista energiaratkaisuista

Jätä soittopyyntö

Soittopyynnön jättäminen ei sido sinua mihinkään.

Asiakkaidemme suositukset heijastavat sitoutumistamme erinomaiseen palveluun ja asiakastyytyväisyyteen

 • Mieletön palvelu! Todella nopeaa toimintaa ja laite toimii kuin unelma! Suosittelen ehdottomasti!

 • Teki mitä lupasi ja ajallaan.
  Suomalaista osaavaa palvelua.
  Ten bointz 10+

 • Ammattitaitoinen ja todella asiakaspalvelu henkinen yritys. Tekevät ajallaan ja ammattitaitoista jälkeä. Myyvät korkealaatuisia ilmalämpöpumppuja.

 • Asentajat ammattitaitoisia, siisti työn jälki, siivosivat jälkensä ja toimivat juuri niin kuin sovittiin. Suosittelemme!

 • Kiitos Alexille ja RH:lle kahden ilpin asennuksesta. Kaikki meni niin kuin piti, budjetissa ja ajallaan. Alex huippu mukava tyyppi ja nyt nautitaan kesästä 🙂

 • Kesäkuussa otettiin yhteyttä ja asennus saatiin heti kahden viikon päähän, tilattiin kaksi Mitsubishi LN25 Ilmalämpöpumppua puiseen omakotitaloon. Asentaja oli todella mukava ja ammattitaidolla asensi pumput. Esitiedot hoidettiin kätevästi viesteillä ja kaikki sujui todella helposti. Iso kiitos ja vahva suositus!

 • Miksi valita RH Kylmätekniikka

  Lämpöpumppujen asiantuntijat palveluksessasi

  Meillä on vuosien kokemus erilaisista lämmitysratkaisuista, joten tunnemme alan ja tuotteet läpikotaisin. Ylpeästi paikallinen tiimimme koostuu koulutetuista ammattilaisista, joten voit luottaa saavasi laadukasta ja nopeaa palvelua. Pidämme huolen, että saat parasta mahdollista palvelua aina energiaremontin suunnittelusta laitteen asennukseen ja käyttöönottoon saakka.

  Tyytyväiset asiakkaat puhuvat puolestamme

  Asiakastyytyväisyys on toimintamme kulmakivi - siksi pyrimme aina tarjoamaan parasta mahdollista palvelua jokaisessa projektissa. Lukuisat tyytyväiset asiakkaamme eivät ole väärässä.

  Parhaat tuotteet Suomen vaativiin olosuhteisiin

  Emme usko metritavaraan, vaan tarjoamme ainoastaan markkinoiden parhaita maalämpöpumppuja. Asentamamme Mitsubishin maalämpöpumput ovat suunniteltu varta vasten Suomen paukkupakkasiin. Maalämpö ei pakkasia säikähdä: kun muut lämmitysmuodot alkavat hyytyä, maalämpö pitää kotisi mukavan lämpimänä.

  RH Kylmätekniikalla on vuosien kokemus ilmalämpöpumppujen, ilmavesilämpöpumppujen sekä maalämpöpumppujen asentamisesta

  Meiltä saat 2 vuoden takuun asennuksille!

  Vaivattomampi energiaremontti

  Näin helppoa se on

  1. Maksuton kartoitus ja suunnittelu

   Ota rohkeasti yhteyttä ja kutsu asiantuntijamme ilmaiseen suunnittelupalaveriin. Alkukartoituksessa käymme läpi vanhan lämmitysjärjestelmäsi, kotisi lämmitystarpeen sekä muita tärkeitä seikkoja, jotka auttavat meitä räätälöimään juuri sinun kotiisi sopivimman lämmitysratkaisun. Emme usko helppoihin valmisratkaisuihin – siksi suunnittelemme jokaisen energiaremontin vastaamaan kotisi erityistarpeita.

   RH Kylmätekniikan asiantuntija matkalla maksuttomaan kartoitukseen ja suunnittelupalaveriin asiakkaan kotiin Espoossa
  2. Nopea asennus – Maalämpö käyttöön vain muutamassa päivässä

   Suunnittelun ja laskelmien jälkeen toteutamme asennuksen sinulle sopivana ajankohtana. Kun asialla on kokeneet ammattilaiset, valmistuu energiaremontti muutamassa päivässä. Asennuksesta ei aiheudu ylimääräistä häiriötä ja uusi lämmitysjärjestelmäsi on käyttövalmis ennen kuin huomaatkaan.

   Kaksi asentajaa tekemässä töitä ja asentamassa maalämpöpumppua
  3. Käyttöönotto

   Kun laite on käyttövalmis, testaamme että kaikki toimii juuri niin kuin pitääkin. Käyttöönoton yhteydessä annamme kattavan ohjeistuksen laitteen tehokkaaseen käyttöön sekä varmistamme, että työmaa on yhtä siistissä kunnossa kuin sinne saapuessakin. Ykköstavoitteemme on ylittää omat ja asiakkaiden odotukset kerta toisensa jälkeen.

   käyttöönottotestaus

  Usein kysytyt kysymykset

  • Mikä on maalämmön periaate ja miten se toimii?

   Maalämpö hyödyntää maaperän tasaisen lämpötilan energiaa lämmittääkseen rakennuksia talvella ja viilentääkseen niitä kesällä. Maalämpöjärjestelmä koostuu maahan asennetuista putkista, joissa kiertää lämmönsiirtoneste. Tämä neste kerää maaperän lämpöä ja siirtää sen lämpöpumpulle, joka muuttaa sen hyödynnettäväksi lämmöksi.

   Järjestelmän tehokkuus ja ympäristöystävällisyys tekevät siitä suositun vaihtoehdon uusiin ja remontoitaviin kohteisiin. Maalämpö on erityisen kustannustehokas pitkällä aikavälillä, tarjoten luotettavan ja vakaan lämmitysratkaisun eri sääolosuhteissa.

  • Kuinka paljon voin säästää maalämmöllä?

   Maalämpö tarjoaa merkittäviä säästöjä lämmityskustannuksissa verrattuna perinteisiin lämmitysmuotoihin. Asiakkaamme kertovat säästävänsä keskimäärin 40-70% lämmityskuluissaan maalämmön ansiosta. Säästöt riippuvat monista tekijöistä, kuten rakennuksen eristyksestä ja lämmitysjärjestelmän kokoonpanosta.

   Maalämpö on alkuinvestoinniltaan kalliimpi kuin jotkut muut lämmitysmuodot, mutta sen pitkäikäisyys ja alhaiset käyttökustannukset tekevät siitä taloudellisesti kannattavan valinnan pitkällä tähtäimellä.

  • Sopiiko maalämpö kaikenlaisiin kiinteistöihin?

   Maalämpö on monipuolinen lämmitysratkaisu, joka sopii monenlaisiin rakennuksiin, kuten omakotitaloihin, rivitaloihin ja jopa teollisuuskiinteistöihin. Arvioimme joikaisen kiinteistön yksilöllisesti varmistaaksemme, että maalämpöjärjestelmä on sopiva, tehokas ja optimaalinen ratkaisu.

   Asiantuntijamme ottavat huomioon rakennuksen erityispiirteet ja tarpeet suunnitellessaan maalämpöjärjestelmää. Näin varmistetaan, että järjestelmä on kustannustehokas ja tarjoaa optimaalisen lämmityksen ja viilennyksen.

  • Mitä huoltoa maalämpöjärjestelmä vaatii?

   Maalämpöjärjestelmä vaatii huomattavasti vähemmän huoltoa kuin monet muut lämmitysjärjestelmät. Suosittelemme säännöllisiä tarkastuksia ja perushuoltoa, kuten lämpöpumpun ja lämmönkeruuputkiston tarkastusta, varmistaaksemme, että järjestelmä toimii tehokkaasti ja turvallisesti.

   Vaikka maalämpöjärjestelmä on suhteellisen huoltovapaa, ammattilaisen tekemä säännöllinen tarkastus ja huolto auttavat ylläpitämään järjestelmän tehokkuutta ja pidentämään sen käyttöikää. Tällaiset huoltotoimenpiteet auttavat ennaltaehkäisemään mahdollisia ongelmia ja takaavat, että lämmitysjärjestelmäsi toimii optimaalisesti vuodesta toiseen.

  • Miten maalämpöjärjestelmän asennus tapahtuu?

   Maalämpöjärjestelmän asennus vaatii maaperään porattavia reikiä tai kaivettavia ojia lämmönkeruuputkistolle. Asiantuntijamme tekevät tarkan suunnitelman ja arvioinnin varmistaakseen, että järjestelmä asennetaan optimaalisesti. Asennusprosessi riippuu maaperän ominaisuuksista ja kiinteistön koosta.

   Kokeneet asentajamme varmistavat, että järjestelmä asennetaan ammattitaitoisesti ja turvallisesti. Kattava suunnittelu ja oikea asennus ovat avainasemassa maalämpöjärjestelmän tehokkuuden ja pitkäikäisyyden kannalta.

  Maalämpöpumppujen asennus koko pääkaupunkiseudulle!

  Tarjoamme ripeää maalämpöpumppujen myyntiä ja asennusta kaikenkokoisiin kohteisiin. Asentajamme ovat koulutettuja ammattilaisia, ja tarjoamme kahden vuoden takuun tekemällemme työlle. Toimimme pääasiassa pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla, mutta tulemme tarvittaessa myös pidemmän matkan päähän