Leppoisan lämmintä & viihtyisän viileää

Ilmalämpöpumppu Helsinki

Ilmalämpöpumppuasennukset Helsingissä nopeasti ja tehokkaasti. Ilmalämpöpumppu viilentää kesällä ja lämmittää talvella – edullisesti ja ympäristöystävällisesti.

Koko perhe olohuoneessa nauttimassa ilmalämpöpumpun tuomasta luksuksesta.

Ilmalämpöpumppu on energiatehokas ratkaisu

RH Kylmätekniikka Oy - Taatusti tehokkaat kylmätekniikan ratkaisut

Ilmalämpöpumpun asennus kotiisi merkitsee parempaa energiatehokkuutta, puhtaampaa sisäilmaa sekä parempaa asumismukavuutta. Tämä ympäristöystävällinen laite kaappaa ulkoilmasta lämpöenergiaa, joka muunnetaan vuodenajasta riippuen joko lämpimäksi tai kylmäksi ilmaksi.

Ilmalämpöpumppu toimii erinomaisesti hybridilämmityksessä olemassa olevan lämmitysjärjestelmäsi tukena – ilmalämpöpumppu pelaa yhteen jokaisen lämmitysmuodon kanssa. Eli kun etsit ratkaisua energiankulutuksen laskemiseen, on ilmalämpöpumppu erinomainen vaihtoehto.

Oikein mitoitettu ja asennettu ilmalämpöpumppu tuottaa merkittäviä rahassa mitattavia hyötyjä. Kun kyseessä on laadukas laite, maksaa investointi itsensä takaisin vain muutamassa vuodessa säästettyjen lämmityskustannusten muodossa.

Pyydä tarjous

Ilmalämpöpumppu on energiatehokas ratkaisu

Ilmalämpöpumpun asennus kotiisi merkitsee parempaa energiatehokkuutta, puhtaampaa sisäilmaa sekä parempaa asumismukavuutta. Tämä ympäristöystävällinen laite kaappaa ulkoilmasta lämpöenergiaa, joka muunnetaan vuodenajasta riippuen joko lämpimäksi tai kylmäksi ilmaksi.

Ilmalämpöpumppu toimii erinomaisesti hybridilämmityksessä olemassa olevan lämmitysjärjestelmäsi tukena – ilmalämpöpumppu pelaa yhteen jokaisen lämmitysmuodon kanssa. Eli kun etsit ratkaisua energiankulutuksen laskemiseen, on ilmalämpöpumppu erinomainen vaihtoehto.

Oikein mitoitettu ja asennettu ilmalämpöpumppu tuottaa merkittäviä rahassa mitattavia hyötyjä. Kun kyseessä on laadukas laite, maksaa investointi itsensä takaisin vain muutamassa vuodessa säästettyjen lämmityskustannusten muodossa.

Pyydä tarjous

Ilmalämpöpumpun edut pähkinänkuoressa

 • Nopea asennus

  RH Kylmätekniikan asiakkaana pääset nauttimaan uudesta ilmalämpöpumpusta jo vuorokauden sisällä. Kaikki asentajamme ovat rautaisia LVI-alan ammattilaisia, ja meiltä onnistuvat myös sähkötyöt. Nopea ja laadukas työmme varmistaa, että ilmalämpöpumppusi toimii nyt ja tulevaisuudessa niin kuin pitää.

 • Helppokäyttöisyys

  Ilmalämpöpumpun käyttö on helppoa ja kätevää. Laite aktivoituu yhdellä napin painalluksella, tai voidaan ajastaa toimimaan haluttuna ajankohtana. Pumpun käyttäminen on helppoa joko kaukosäätimellä tai älypuhelinsovelluksella. Jokaisen asennuksen yhteydessä annamme kattavan ohjeistuksen laitteen tehokkaaseen käyttöön.

 • Lämmitys ja viilennys

  Laadukas ja ammattilaisen asentama ilmalämpöpumppu on hyödyllinen ympäri vuoden. Talvipakkasilla laite pitää kotisi lämpimänä energiatehokkaasti. Kesällä pumppu toimii energiapihinä viilentäjänä, joka pitää sisäilman raikkaana kuumillakin helteillä. Osa ilmalämpöpumpuista puhdistaa sisäilmaa ja alentaa ilmankosteutta, mikä lisää asumismukavuutta.

 • Säästä rahaa ja luontoa

  Etenkin sähkölämmitteisissä kodeissa ilmalämpöpumppu laskee lämmityskustannuksia jopa kymmeniä prosentteja vuodessa. Ilmalämpöpumppu toimii mainiosti hybridilämmityksessä säästäen parhaimmillaan jopa tuhansia euroja. Sen lisäksi että lompakkosi kiittää, kiittää myös ympäristö. Ilmalämpöpumpun käyttö on erittäin vähäpäästöistä, mikä laskee kotisi hiilijalanjälkeä.

Asiakkaidemme suositukset heijastavat sitoutumistamme erinomaiseen palveluun ja asiakastyytyväisyyteen

 • Asentajat ammattitaitoisia, siisti työn jälki, siivosivat jälkensä ja toimivat juuri niin kuin sovittiin. Suosittelemme!

 • Ammattitaitoinen ja todella asiakaspalvelu henkinen yritys. Tekevät ajallaan ja ammattitaitoista jälkeä. Myyvät korkealaatuisia ilmalämpöpumppuja.

 • Ammattitaitoinen ja hyvä asiakas palvelu. 👍

 • Mieletön palvelu! Todella nopeaa toimintaa ja laite toimii kuin unelma! Suosittelen ehdottomasti!

 • Todella ammattitaitoista toimintaa heti suunnittelusta toteutukseen asti. Erityismaininta asennusporukalle joka asensi pumpun 2 tuntiin käyttövalmiiksi. Työnjälkikin oli todella ammattitaitoista.

 • Ilmalämpöpumpun asennus tehtiin ajallaan. Työnjälki oli siistiä. Nuoret ja asiansa osavat reippaat asentajat, suosittelen lämpimästi. Täydet viisi tähteä. Harkinnassa toinenkin ilppi taloon samasta firmasta 😊 Huom. Erittäin asiallinen myynti, ei painostusta vaan ainoastaan järkevää keskustelua aiheesta ja erit. hyviä vinkkejä.

 • Keskustellaan yhdessä sinulle sopivista energiaratkaisuista

  Jätä soittopyyntö

  Soittopyynnön jättäminen ei sido sinua mihinkään.
  • Ilmalämpöpumppu on helppokäyttöinen

   Ilmalämpöpumppu on ylivoimaisesti käyttäjäystävällisin lämmitysmuoto. Talo lämpiää ja viilenee napin painalluksella, ja mukana tuleva kaukosäädin tai älypuhelinsovellus tekee laitteen säätämisestä äärimmäisen helppoa.

   Ilmalämpöpumpussa on vain vähän liikkuvia osia, joten sen kunnossapito ja huolto on suhteellisen helppoa. Kun pidät lämpöpumppusi puhtaana ja pölyttömänä, nautit saumattomasta lämmityksestä ja viilennyksenä jopa 15 vuoden ajan. Annamme asennuksen yhteydessä kattavat ohjeet pumpun huoltoon, ja olemme apunasi suuremmista kausihuolloissa.

   Ympäristöystävällisyys – Säästä energiaa ja vähennä päästöjä

   Ilmalämpöpumppu on ekologinen lämmitysratkaisu – se vähentää energiankulutusta ja hiilidioksidipäästöjä, jolloin kotisi hiilijalanjälki pienenee merkittävästi.

   Ilmalämpöpumppu on energiapihi, sillä laitteen käyttämä sähkö kuluu hyvin pitkälti ilman pumppaamisen ja kylmäaineen kierrättämiseen. Toisin kuin useat muut lämmitysmuodot, ilmalämpöpumppu ei kuluta energiaa lämpöenergian luomiseen.

   Nainen säätämässä uuden ilmalämpöpumpun lämpötiloja kaukosäätimellä
  • RH Kylmätekniikka Oy - Ilmalämpöpumppujen asiantuntija Helsingissä

   Kun etsit luotettavaa ilmalämpöpumppukumppania Helsingissä, on RH Kylmätekniikka paras valintasi. Tarjoamme markkinoiden parhaat ilmalämpöpumput jokaiseen tarpeeseen – niin suureen kuin pieneen kotiin.

   Olemme apunasi jo energiaremontin suunnitteluvaiheessa, jolloin voit hyödyntää vankkaa asiantuntemustamme parhaan laitteen valinnassa ja mitoituksessa.

   Löydät valikoimastamme Mitsubishin ja muiden huippumerkkien mallit, joten löydät varmasti kotiisi sopivimman ratkaisun. Jokainen koti on erilainen, joten suunnittelemme kanssasi juuri sinun tarpeitasi ja toiveitasi parhaiten vastaavan mallin.

   Emme ainoastaan asenna ilmalämpöpumppuja, vaan myös huollamme niitä. Tarjoamme kattavat huoltopalvelut, jotka kattavat laitteiden tarkastukset, puhdistukset, kausihuollot sekä mahdollisten vikojen korjaamme.

   Pidämme huolen, että ilmalämpöpumppusi toimii moitteettomasti elinkaarensa alusta loppuun. Kun panostat laadukkaaseen huoltoon ja pidät pumpustasi hyvää huolta, voi laite toimia jopa 15 vuotta.

   Pyydä tarjous

  Miksi valita RH Kylmätekniikka

  Asiantuntemus ja kokemus

  Meillä on vuosien kokemus erilaisista lämmitysratkaisuista, joten tunnemme alan ja tuotteet läpikotaisin. Henkilökuntamme koostuu koulutetuista ammattilaisista, joten voit luottaa saavasi laadukasta ja nopeaa palvelua.

  Erinomainen asiakastyytyväisyys

  Asiakastyytyväisyys on toimintamme kulmakivi - siksi pyrimme aina tarjoamaan parasta mahdollista palvelua jokaisessa projektissa. Lukuisat tyytyväiset asiakkaat eivät ole väärässä.

  Parhaat tuotteet

  Emme usko metritavaraan, vaan tarjoamme ainoastaan markkinoiden parhaita ilmalämpöpumppuja. Asennamme muun muassa Mitsubishin, Toshiban sekä Green ilmalämpöpumppuja.

  RH Kylmätekniikalla on vuosien kokemus ilmalämpöpumppujen, ilmavesilämpöpumppujen sekä maalämpöpumppujen asentamisesta

  Meiltä saat 2 vuoden takuun asennuksille!

  Usein kysytyt kysymykset

  • Kuinka ilmalämpöpumppu toimii kylmissä talviolosuhteissa?

   Modernit ilmalämpöpumput on suunniteltu toimimaan tehokkaasti myös kylmissä olosuhteissa. Ne pystyvät keräämään lämpöenergiaa ulkoilmasta jopa pakkaskeleillä, siirtäen sen sisätiloihin lämmitystä varten. Tämä tekee niistä luotettavan ja kustannustehokkaan lämmitysratkaisun koko vuodeksi.

  • Kuinka paljon säästän käyttämällä ilmalämpöpumppua?

   Säästösi riippuvat useista tekijöistä, kuten nykyisestä lämmitysjärjestelmästäsi, kotisi eristyksestä ja käyttötavoistasi. Yleisesti asiakkaamme kertovat säästävänsä jopa 50% lämmityskustannuksissaan. Ilmalämpöpumppu on erityisen tehokas suorasähkö- ja öljylämmitteisissä taloissa, joissa energiankulutus on perinteisesti korkeampi.

  • Kuinka usein ilmalämpöpumppu tarvitsee huoltoa?

   Säännöllinen huolto on tärkeää ilmalämpöpumpun tehokkuuden ja pitkäikäisyyden kannalta. Suosittelemme ammattimaista huoltoa vähintään kerran vuodessa, jotta varmistetaan laitteen optimaalinen toiminta ja ennaltaehkäistään mahdolliset ongelmat. RH Kylmätekniikka tarjoaa kattavia huoltopalveluita, jotka pitävät järjestelmäsi aina parhaassa kunnossa.

  • Miten valitaan paras ilmalämpöpumppu kotiini?

   Oikean ilmalämpöpumpun valinta riippuu useista tekijöistä, kuten kodin koosta, lämmitystarpeista ja budjetista. Meidän asiantuntijamme auttavat sinua käymään läpi vaihtoehdot ja valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivan mallin. Tarjoamme henkilökohtaista neuvontaa ja kartoitusta, jotta saat parhaan mahdollisen ratkaisun kotiisi.

  • Voiko ilmalämpöpumpun asentaa vanhaan taloon?

   Ilmalämpöpumppu sopii erinomaisesti sekä vanhoihin että uusiin rakennuksiin. Riippumatta talosi iästä tai rakenteesta, asiantuntijamme tekevät huolellisen arvion ja suunnittelun, jotta löydämme sinulle sopivimman ratkaisun. Asennus on sujuvaa ja ottaa huomioon rakennuksen erityispiirteet.