Säästä jopa 70 prosenttia lämmityskauden kustannuksissa

Ilma-vesilämpöpumppu Espoo

RH Kylmätekniikka tarjoaa kattavat ilma-vesilämpöpumppuratkaisut Espoon alueella. Energiatehokas ilma-vesilämpöpumppu auttaa vähentämään lämmityskustannuksia merkittävästi ja edistää ympäristöystävällisyyttä.

 

Mies nauttimassa RH Kylmätekniikan asentamasta ilma-vesilämpöpumpusta

Ammattilaisen asentama ilma-vesilämpöpumppu säästää yhteensä 25 000 - 30 000 euroa elinkaarensa aikana

RH Kylmätekniikka Oy - Taatusti tehokkaat kylmätekniikan ratkaisut

Ilma-vesilämpöpumppu (myös vesi-ilmalämpöpumppu tai VILP) on energiatehokas 2020-luvun lämmitysratkaisu, joka tehostaa kotisi lämmitystä tuoden samalla tuhansien eurojen vuosittaiset säästöt lämmityskustannuksissa.

Laadukas ilma-vesilämpöpumppu on investointi, joka maksaa itsensä takaisin vain 5-8 vuodessa, säästäen koko elinkaarensa aikana uuden henkilöauton verran rahaa.

Pyydä tarjous

Ammattilaisen asentama ilma-vesilämpöpumppu säästää yhteensä 25 000 - 30 000 euroa elinkaarensa aikana

Ilma-vesilämpöpumppu (myös vesi-ilmalämpöpumppu tai VILP) on energiatehokas 2020-luvun lämmitysratkaisu, joka tehostaa kotisi lämmitystä tuoden samalla tuhansien eurojen vuosittaiset säästöt lämmityskustannuksissa.

Laadukas ilma-vesilämpöpumppu on investointi, joka maksaa itsensä takaisin vain 5-8 vuodessa, säästäen koko elinkaarensa aikana uuden henkilöauton verran rahaa.

Pyydä tarjous

Ilma-vesilämpöpumpun edut omakotitalossa

 • Jopa 50 % pienempi lämmityslasku

  Ilma-vesilämpöpumppu voidaan asentaa sähkö- ja öljylämmityksen rinnalle tai koko kiinteistön kattavaksi lämmitysjärjestelmäksi, myös käyttöveden osalta. Laitteisto säästää parhaimmillaan jopa puolet talon lämmityskustannuksista, eli sijoitus maksaa itsensä takaisin erittäin nopeasti.

 • Toimii sekä saneeraus- että uudiskohteissa

  Saneerauskohteissa ilma-vesilämpöpumppu nostaa asumisviihtyisyyttä ja kasvattaa kiinteistön arvoa. Vanhaa lämmitysjärjestelmää ei täydy purkaa laitteiston tieltä, vaan se voidaan jättää turvaamaan energiansaanti kireinä pakkasjaksoina. Uudiskohteissa ilma-vesilämpöpumpun valtteina ovat edullisuus ja helppo asennettavuus.

 • Sopii öljylämmityksen rinnalle

  Ilma-vesilämpöpumpun asennus sujuu nopeasti. Laitteiston asennus ei vaadi erillisen porakaivon tekemistä tai keruuputkistojen rakentamista, joten pumppu saadaan käyttövalmiiksi pikaisella aikataululla. Kaikki asentajamme ovat koulutettuja LVI-alan ammattilaisia, joilla on tarvittavat pätevyydet suurempienkin järjestelmien toteutuksiin.

 • Ei tarvetta porakaivolle tai keruuputkistolle

  Pitkä tuotekehitys ja innovatiiviset ratkaisut takaavat nykyaikaisille ilma-vesilämpöpumpuille pitkän elinkaaren ja toimintavarmuuden. Laaja mallisto taas takaa sopivan ratkaisun kaikenlaisille kiinteistöille. Tarjoamme kaikille asentamillemme laitteistoille myös kattavan huolto- ja varaosapalvelun.

Ilma-vesilämpöpumput asennettuna Espoossa

Espoon ja pääkaupunkiseudun vaihtelevat sääolosuhteet asettavat omat vaatimuksensa kotien lämmitysjärjestelmille. Leuto talvi voi muuttua hetkessä hyytävän kylmäksi paukkupakkaseksi, jolloin vaaditaan tehokasta lämmitystä.

Useissa omakotitaloissa on edelleen käytössä öljy- tai suorasähkölämmitys, joiden käyttökustannukset voivat talven kylmimpinä kuukausina nousta jopa satoihin euroihin kuukaudessa.

Nykyaikainen ilma-vesilämpöpumppu tarjoaa kustannustehokkaan ratkaisun. Ilma-vesilämpöpumppu pitää kotisi lämpimänä paukkupakkasilla, mutta vain murto-osalla aikaisemmista kustannuksista. Laitteen hyötysuhde on jopa viisinkertainen verrattuna perinteiseen sähkölämmitykseen, minkä tulet huomaamaan jopa kymmeniä prosentteja matalampien sähkölaskujen muodossa.

Ilma-vesilämpöpumpulla lämmittäminen on 4-5 kertaa tehokkaampaa kuin öljyllä tai suoralla sähköllä

Ilma-vesilämpöpumppu kykenee tuottamaan jopa 4–5-kertaisen määrän lämpöenergiaa käyttämäänsä sähköön nähden. Tämä voi parhaimmillaan tarkoittaa jopa 70 prosentin madallusta lämmityskauden energiakustannuksissa.

Ilma-vesilämpöpumpun kustannustehokkuus perustuu uusiutuvien energialähteiden hyödyntämiseen. VILP ei käytä lämmöntuottoon kallista sähköä tai öljyä, vaan ulkoilmaan sitoutunutta lämpöenergiaa, jota on aina saatavilla, ja vieläpä täysin ilmaiseksi. Kun päivität vanhan lämmitysjärjestelmäsi ilma-vesilämpöpumppuun, olet turvassa sähkön ja polttoöljyn hinnanvaihteluilta. Mitä kalliimpaa sähkö tai polttoöljy on, sitä enemmän säästät selvää rahaa.

Jätä tarjouspyyntö

Miksi lukuisat tyytyväiset asiakkaamme ovat valinneet ilmavesilämpöpumpun?

  1000-2000 euron vuosittaiset säästöt

  Ammattilaisen asentama laadukas vesi-ilmalämpöpumppu voi säästää jopa 2000 euroa vuosittaisissa lämmityskustannuksissa.

  Ilmavesilämpöpumppu maksaa itsensä takaisin 5-8 vuodessa

  Oikein mitoitettu ja ammattitaitoisesti asennettu ilma-vesilämpöpumppu maksaa itsensä takaisin vain 5-8 vuodessa.

  Madalla hiilijalanjälkeäsi jopa 50-60%

  Ilma-vesilämpöpumpun matalampi sähkökulutus laskee kotisi CO2-päästöjä kymmenillä prosenteilla joka vuosi.

  Ilmavesilämpöpumpun arvo säilyy talon myyntihinnassa

  Energiatehokas lämmitysmuoto nostaa tutkitusti kotisi arvoa. 2020-luvun asuntomarkkinoilla ekologisuus ja korkea energialuokitus ovat merkittäviä myyntivaltteja.

  Miellyttävä ja vaivaton lämmitys parantaa asumismukavuutta

  Ilma-vesilämpöpumppu tarjoaa tasaista lämpöä vuoden ympäri. Ilma-vesilämpöpumpulla lämmitys on varsin helppoa – säädät kotisi lämmityksen sopivaksi vain muutamalla napin painalluksella.

  Yhteensopiva vanhan lämmitysjärjestelmän kanssa

  Ilma-vesilämpöpumppu toimiii saumattomasti yhteistyössä vanhan lämmitysjärjestelmäsi kanssa. Ilma-vesilämpöpumppu voidaan asentaa jokaiseen kohteeseen, jossa on vesikiertoinen patteri- tai lattialämmitys.

Keskustellaan yhdessä sinulle sopivista energiaratkaisuista

Jätä soittopyyntö

Soittopyynnön jättäminen ei sido sinua mihinkään.

Asiakkaidemme suositukset heijastavat sitoutumistamme erinomaiseen palveluun ja asiakastyytyväisyyteen

 • Asiallinen ja nopea palvelu ilmalämpöpumpun asennuksessa. Hyvä ja siisti tehty työ.

 • Todella ammattitaitoista toimintaa heti suunnittelusta toteutukseen asti. Erityismaininta asennusporukalle joka asensi pumpun 2 tuntiin käyttövalmiiksi. Työnjälkikin oli todella ammattitaitoista.

 • Asentajat ammattitaitoisia, siisti työn jälki, siivosivat jälkensä ja toimivat juuri niin kuin sovittiin. Suosittelemme!

 • Ammattitaitoinen ja todella asiakaspalvelu henkinen yritys. Tekevät ajallaan ja ammattitaitoista jälkeä. Myyvät korkealaatuisia ilmalämpöpumppuja.

 • Asiointi oli sujuvaa sekä myynnin että asentajien kanssa. Ilmalämpöpumpun asennus tehtiin ammattitaitoisesti ja työn jälki oli siistiä. Suosittelen!

 • Mieletön palvelu! Todella nopeaa toimintaa ja laite toimii kuin unelma! Suosittelen ehdottomasti!

 • Energiaremontin ei tarvitse olla vaivalloinen - Tutustu tapaamme toteuttaa ilmavesilämpöpumpun asennus

  Näin helppoa se on

  1. Maksuton kartoitus ja suunnittelu

   Ota rohkeasti yhteyttä ja kutsu asiantuntijamme ilmaiseen suunnittelupalaveriin. Alkukartoituksessa käymme läpi vanhan lämmitysjärjestelmäsi, kotisi lämmitystarpeen sekä muita tärkeitä seikkoja, jotka auttavat meitä räätälöimään juuri sinun kotiisi sopivimman lämmitysratkaisun. Emme usko valmiisiin ratkaisuihin – siksi suunnittelemme jokaisen energiaremontin vastaamaan kotisi erityistarpeita.

   RH Kylmätekniikan asiantuntija matkalla maksuttomaan kartoitukseen ja suunnittelupalaveriin asiakkaan kotiin Espoossa
  2. Asennus jopa yhdessä päivässä

   Suunnittelun ja laskelmien jälkeen on aika laittaa hihat heilumaan. Kun asialla on kokeneet ammattilaiset, valmistuu energiaremontti nopeimmillaan vain yhden työpäivän aikana. Asennuksesta ei aiheudu ylimääräistä häiriötä ja uusi lämmitysjärjestelmäsi on käyttövalmis ennen kuin huomaatkaan.

   RH Kylmätekniikan asentaja suorittamassa Ilmavesilämpöpumpun eli VILPin asennusta asiakkaalle
  3. Käyttöönotto

   Kun laite on käyttövalmis, testaamme että kaikki toimii juuri niin kuin pitääkin. Käyttöönoton yhteydessä annamme kattavan ohjeistuksen laitteen tehokkaaseen käyttöön sekä varmistamme, että työmaa on yhtä siistissä kunnossa kuin sinne saapuessakin.

   lämpöpumpun käyttöönoton yhteydessä suoritettavaa testausta.

  RH Kylmätekniikka Oy - Ilma-vesilämpöpumppujen asiantuntija Espoossa

  Kun etsit luotettavaa kumppania energiaremonttiisi Espoon seudulla, on RH Kylmätekniikka paras valintasi. Tarjoamme markkinoiden laadukkaimmat ilma-vesilämpöpumput jokaiseen tarpeeseen – niin suureen kuin pieneen kotiin.

  Olemme apunasi jo energiaremontin suunnitteluvaiheessa, jolloin voit hyödyntää vankkaa asiantuntemustamme parhaan laitteen valinnassa ja mitoituksessa.

  Emme ainoastaan asenna ilma-vesilämpöpumppuja, vaan myös huollamme niitä. Tarjoamme kattavat huoltopalvelut, jotka kattavat laitteiden tarkastukset, puhdistukset, kausihuollot sekä mahdollisten vikojen korjaamisen.

  Pidämme huolen, että ilma-vesilämpöpumppusi toimii moitteettomasti elinkaarensa alusta loppuun. Kun panostat laadukkaaseen huoltoon ja pidät pumpustasi hyvää huolta, voi laite toimia jopa 25 vuotta tuoden mittavia rahallisia säästöjä.

  Asiantuntemus ja kokemus

  Meillä on vuosien kokemus erilaisista lämmitysratkaisuista, joten tunnemme alan ja tuotteet läpikotaisin. Henkilökuntamme koostuu koulutetuista ammattilaisista, joten voit luottaa saavasi laadukasta ja nopeaa palvelua.

  Erinomainen asiakastyytyväisyys

  Asiakastyytyväisyys on toimintamme kulmakivi - siksi pyrimme aina tarjoamaan parasta mahdollista palvelua jokaisessa projektissa. Lukuisat tyytyväiset asiakkaat eivät ole väärässä.

  Parhaat tuotteet

  Emme usko metritavaraan, vaan tarjoamme ainoastaan markkinoiden parhaita ilmavesilämpöpumppuja. Löydät valikoimastamme laadukkaat Mitsubishi Electric -ilmavesilämpöpumput.

  RH Kylmätekniikalla on vuosien kokemus ilmalämpöpumppujen, ilmavesilämpöpumppujen sekä maalämpöpumppujen asentamisesta

  Meiltä saat 2 vuoden takuun asennuksille!

  Miten vesi-ilmalämpöpumppu toimii? Toimintaperiaate lyhyesti

  Ilma-vesilämpöpumppu edustaa modernia huipputeknologiaa hyödyntäen ulkoilmaan sitoutunutta lämpöenergiaa käyttöveden ja kodin sisäilman lämmitykseen. Järjestelmän keskiössä on tehokas kylmäaine, joka kykenee sitomaan itseensä lämpöenergiaa myös paukkupakkasilla.

  Kylmäaineen matka alkaa ulkoyksiköstä, jossa se sitoo itseensä ulkoilman lämpöenergiaa ja höyrystyy. Höyrystynyt kylmäaine kompressoidaan, jolloin aine lämpenee entisestään.

  Paineistettu hehkuvan kuuma kylmäaine siirretään lauhduttimeen, jossa aine tiivistyy takaisin nestemäiseksi. Tiivistymisessä vapautuu suuri määrä lämpöenergiaa, joka ohjataan suoraan kodin vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Kun lämpö on ohjattu lämmitysjärjestelmään, palaa kylmäaine takaisin ulkoyksikköön ja prosessi alkaa alusta.

  Ilma-vesilämpöpumppu on erittäin joustava ratkaisu, sillä se voidaan asentaa jokaiseen kohteeseen, jossa käytetään vesikiertoista lämmitystä. Olipa kyseessä uudisrakennus tai olemassa olevan lämmitysjärjestelmän päivittäminen – VILP voidaan integroida olemassa oleviin järjestelmiin tai asentaa osaksi uutta kokonaisuutta, tarjoten näin kestävän ja taloudellisen lämmitysratkaisun.

  Tuet ja avustukset tekevät investoinnista entistä kannattavamman – Säästä jopa 4000 €

  Tiesitkö, että ilma-vesilämpöpumpun hankintaan on saatavilla erilaisia tukia ja avustuksia? Voit hyödyntää energiaremonttiin vuosittaisen kotitalousvähennyksen, joka kattaa 40 % työn osuudesta. Vähennyksen määrä on 2 250 euroa. Luopuessasi öljylämmityksestä maksimivähennys nousee 3 500 euroon.

  Yhteisen kodin energiaremonttiin voi saada tuplavähennyksen, sillä vähennys on henkilökohtainen.

  Jos olet jo käyttänyt vuoden kotitalousvähennyksen, olet luopuessasi öljylämmityksestä oikeutettu ELY-keskuksen tukeen. Kun vaihdat öljylämmityksen energiatehokkaaseen lämmitysmuotoon joka vähentää fossiilisten polttoaineiden tarvetta, nousee avustuksen määrä 4 000 euroon.

  Pyydä tarjous
  RH Kylmätekniikan edustaja käymässä asiakkaan kanssa läpi tarjouksen sisältöä. Tarjolla on pullaa ja kahvia.

  Usein kysytyt kysymykset

  • Voiko ilma-vesilämpöpumpun asentaa kotiini?

   Ilma-vesilämpöpumppu on erittäin joustava lämmitysmuoto, joka soveltuu käytännössä jokaiseen kotiin, jossa on käytössä vesikiertoinen lämmitys.

  • Paljonko ilma-vesilämpöpumppu säästää?

   Oikein mitoitettuna ilma-vesilämpöpumppu säästää jopa 1000 – 2000 euroa vuodessa. Koko elinkaarensa aikana laite voi tuoda jopa 25 000 – 30 000 euron säästöt.

  • Tarvitseeko ilma-vesilämpöpumppua huoltaa?

   Ilma-vesilämpöpumpun huoltotarve on hyvin minimaalinen. Koska järjestelmässä on hyvin vähän liikkuvia osia, riittää parin vuoden välein tehty kausihuolto ylläpitämään optimaalisen toiminnan ja lämmitystehon.

  • Kuinka suuri on ilma-vesilämpöpumpun hyötysuhde?

   Ilma-vesilämpöpumpun hyötysuhde nousee optimiolosuhteissa jopa viiteen. Tämä tarkoittaa, että laite tuottaa viisinkertaisen määrän lämpöenergiaa suhteessa käyttämäänsä sähköön.

  • Paljonko ilma-vesilämpöpumppu maksaa asennettuna?

   Ilma-vesilämpöpumpun hinta asennettuna vaihtelee 12 000 – 20 000 euron välillä. Hintaan vaikuttavat muun muassa laitteen teho, asennuskustannukset sekä mahdolliset tuet ja avustukset.