Leppoisan lämmintä & viihtyisän viileää

Ilmalämpöpumppu Vantaa

Ilmalämpöpumppuasennukset Vantaalla vuosien ammattitaidolla. Ilmalämpöpumppu viilentää kesällä ja lämmittää talvella – edullisesti ja ympäristöystävällisesti.

Koko perhe olohuoneessa nauttimassa ilmalämpöpumpun tuomasta luksuksesta.

Ilmalämpöpumppu on kustannustehokas lämmitysmuoto

RH Kylmätekniikka Oy - Taatusti tehokkaat kylmätekniikan ratkaisut

Ilmalämpöpumppu on kustannustehokas lämmitysmuoto, joka mahdollistaa paremman energiatehokkuuden, puhtaamman sisäilman sekä parantaa asumismukavuutta. Ilmalämpöpumppu sitoo ulkoilman lämpöenergiaa, jonka kylmäaine muuttaa joko kylmäksi tai lämpimäksi sisäilmaksi käyttötavasta ja vuodenajasta riippuen.

Ilmalämpöpumppu toimii pienemmässä kodissa itsenäisenä lämmitysmuotona, tai suuremmassa kodissa vanhan järjestelmän tukena hybridilämmityksessä. Ilmalämpöpumpun mahdollisuudet ovat siis lähes rajattomat, sillä laite toimii yhteistyössä käytännössä kaikkien lämmitysmuotojen kanssa.

Ammattilaisen asentama laadukas ilmalämpöpumppu on myös taloudellisesti kannattava investointi – ilmalämpöpumpun käyttö vähentää lämmityksen energiantarvetta. Voit säästää jopa tuhansia euroja ilmalämpöpumpun elinkaaren aikana.

Pyydä tarjous

Ilmalämpöpumppu on kustannustehokas lämmitysmuoto

Ilmalämpöpumppu on kustannustehokas lämmitysmuoto, joka mahdollistaa paremman energiatehokkuuden, puhtaamman sisäilman sekä parantaa asumismukavuutta. Ilmalämpöpumppu sitoo ulkoilman lämpöenergiaa, jonka kylmäaine muuttaa joko kylmäksi tai lämpimäksi sisäilmaksi käyttötavasta ja vuodenajasta riippuen.

Ilmalämpöpumppu toimii pienemmässä kodissa itsenäisenä lämmitysmuotona, tai suuremmassa kodissa vanhan järjestelmän tukena hybridilämmityksessä. Ilmalämpöpumpun mahdollisuudet ovat siis lähes rajattomat, sillä laite toimii yhteistyössä käytännössä kaikkien lämmitysmuotojen kanssa.

Ammattilaisen asentama laadukas ilmalämpöpumppu on myös taloudellisesti kannattava investointi – ilmalämpöpumpun käyttö vähentää lämmityksen energiantarvetta. Voit säästää jopa tuhansia euroja ilmalämpöpumpun elinkaaren aikana.

Pyydä tarjous

Ilmalämpöpumpun edut pähkinänkuoressa

 • Nopea asennus

  RH Kylmätekniikan asiakkaana pääset nauttimaan uudesta ilmalämpöpumpusta jo vuorokauden sisällä. Kaikki asentajamme ovat rautaisia LVI-alan ammattilaisia, ja meiltä onnistuvat myös sähkötyöt. Nopea ja laadukas työmme varmistaa, että ilmalämpöpumppusi toimii nyt ja tulevaisuudessa niin kuin pitää.

 • Helppokäyttöisyys

  Ilmalämpöpumpun käyttö on helppoa ja kätevää. Laite aktivoituu yhdellä napin painalluksella, tai voidaan ajastaa toimimaan haluttuna ajankohtana. Pumpun käyttäminen on helppoa joko kaukosäätimellä tai älypuhelinsovelluksella. Jokaisen asennuksen yhteydessä annamme kattavan ohjeistuksen laitteen tehokkaaseen käyttöön.

 • Lämmitys ja viilennys

  Laadukas ja ammattilaisen asentama ilmalämpöpumppu on hyödyllinen ympäri vuoden. Talvipakkasilla laite pitää kotisi lämpimänä energiatehokkaasti. Kesällä pumppu toimii energiapihinä viilentäjänä, joka pitää sisäilman raikkaana kuumillakin helteillä. Osa ilmalämpöpumpuista puhdistaa sisäilmaa ja alentaa ilmankosteutta, mikä lisää asumismukavuutta.

 • Säästä rahaa ja luontoa

  Etenkin sähkölämmitteisissä kodeissa ilmalämpöpumppu laskee lämmityskustannuksia jopa kymmeniä prosentteja vuodessa. Ilmalämpöpumppu toimii mainiosti hybridilämmityksessä säästäen parhaimmillaan jopa tuhansia euroja. Sen lisäksi että lompakkosi kiittää, kiittää myös ympäristö. Ilmalämpöpumpun käyttö on erittäin vähäpäästöistä, mikä laskee kotisi hiilijalanjälkeä.

Asiakkaidemme suositukset heijastavat sitoutumistamme erinomaiseen palveluun ja asiakastyytyväisyyteen

 • Mieletön palvelu! Todella nopeaa toimintaa ja laite toimii kuin unelma! Suosittelen ehdottomasti!

 • Ilmalämpöpumpun asennus tehtiin ajallaan. Työnjälki oli siistiä. Nuoret ja asiansa osavat reippaat asentajat, suosittelen lämpimästi. Täydet viisi tähteä. Harkinnassa toinenkin ilppi taloon samasta firmasta 😊 Huom. Erittäin asiallinen myynti, ei painostusta vaan ainoastaan järkevää keskustelua aiheesta ja erit. hyviä vinkkejä.

 • Asentajat ammattitaitoisia, siisti työn jälki, siivosivat jälkensä ja toimivat juuri niin kuin sovittiin. Suosittelemme!

 • Asiointi oli sujuvaa sekä myynnin että asentajien kanssa. Ilmalämpöpumpun asennus tehtiin ammattitaitoisesti ja työn jälki oli siistiä. Suosittelen!

 • Asiallinen ja nopea palvelu ilmalämpöpumpun asennuksessa. Hyvä ja siisti tehty työ.

 • Todella ammattitaitoista toimintaa heti suunnittelusta toteutukseen asti. Erityismaininta asennusporukalle joka asensi pumpun 2 tuntiin käyttövalmiiksi. Työnjälkikin oli todella ammattitaitoista.

  • Helppokäyttöinen ja kätevä ratkaisu

   Ilmalämpöpumpun käyttö on yksinkertaista ja helppoa. Laite aktivoituu yhdellä napin painalluksella joko älypuhelinsovelluksesta tai kaukosäätimellä. Tarkka lämpötilan tai asetusten säätö ei aiheuta harmaita hiuksia kiitos helpon käytettävyyden.

   Ilmalämpöpumpun huolto ja ylläpito on myös helppoa, sillä laitteessa on hyvin vähän liikkuvia osia. Voit edistää pumpun toimivuutta ja pitkäikäisyyttä pitämällä sisä- ja ulkoyksiköt puhtaana, ja puhdistamalla suodattimet tasaisin väliajoin. Säännöllinen ylläpito ja huoltaminen on pitkäikäisen ilmalämpöpumpun salaisuus.

   Asennuksen jälkeen annamme sinulle kattavat käyttö- ja huoltoohjeet ennen pumpun käyttöönottoa.

   Ekologinen ratkaisu

   Ilmalämpöpumppu on yksi ekologisimmista lämmitysratkaisuista – se pienentää kotisi sähkönkulutusta ja madaltaa hiilidioksidipäästöjä. Ilmalämpöpumppu käyttää muihin lämmitysmuotoihin verrattuna hyvin vähän energiaa, sillä laite ei käytä sähköä lämmön tuottamiseen.

   Suurin laitteen kuluttamasta sähköstä kuluu nimenomaan ilman pumppaamiseen ja kylmäaineen liikutteluun yksiköiden välillä.

   Nainen säätämässä uuden ilmalämpöpumpun lämpötiloja kaukosäätimellä
  • RH Kylmätekniikka Oy - Parhaat ilmalämpöpumput Vantaalla ja pääkaupunkiseudulla

   Kun etsit luotettavinta ilmalämpöpumpun toimittajaa Vantaalla, on RH Kylmätekniikka paras kumppanisi. Tarjoamme parhaat energiaratkaisut sekä saumatonta ja henkilökohtaista palvelua.

   Kun energiaremontin aika koittaa, olemme mukanasi koko projektin alusta loppuun. Hoidamme puolestasi suunnittelun, asennuksen ja loppusiivouksen sekä neuvomme laitteen käyttöönotossa.

   Löydät suuresta valikoimastamme markkinoiden parhaat ilmalämpöpumput mukaan lukien Mitsubishin, Toshiban sekä Green huippumallit. Meillä on vuosien kokemus näistä laitteista, joten osaamme suositella kotisi lämmitystarpeita parhaiten vastaavat mallit.

   Tarjoamme myös kattavat ilmalämpöpumppujen huoltopalvelut, sillä haluamme varmistaa, että jokainen asentamamme ilmalämpöpumppu toimii moitteettomasti vuosien ajan.

   Suoritamme ilmalämpöpumppujen puhdistukset, kuntotarkastukset sekä kausihuollot. Kun luotat ilmalämpöpumppusi huollon käsiimme, pidämme huolen että laitteesi toimii moitteettomasti koko elinkaarensa ajan.

   Pyydä tarjous

  Miksi valita RH Kylmätekniikka

  Asiantuntemus ja kokemus

  Meillä on vuosien kokemus erilaisista lämmitysratkaisuista, joten tunnemme alan ja tuotteet läpikotaisin. Henkilökuntamme koostuu koulutetuista ammattilaisista, joten voit luottaa saavasi laadukasta ja nopeaa palvelua.

  Erinomainen asiakastyytyväisyys

  Asiakastyytyväisyys on toimintamme kulmakivi - siksi pyrimme aina tarjoamaan parasta mahdollista palvelua jokaisessa projektissa. Lukuisat tyytyväiset asiakkaat eivät ole väärässä.

  Parhaat tuotteet

  Emme usko metritavaraan, vaan tarjoamme ainoastaan markkinoiden parhaita ilmalämpöpumppuja. Asennamme muun muassa Mitsubishin, Toshiban sekä Green ilmalämpöpumppuja.

  RH Kylmätekniikalla on vuosien kokemus ilmalämpöpumppujen, ilmavesilämpöpumppujen sekä maalämpöpumppujen asentamisesta

  Meiltä saat 2 vuoden takuun asennuksille!

  Usein kysytyt kysymykset

  • Kuinka ilmalämpöpumppu toimii kylmissä talviolosuhteissa?

   Modernit ilmalämpöpumput on suunniteltu toimimaan tehokkaasti myös kylmissä olosuhteissa. Ne pystyvät keräämään lämpöenergiaa ulkoilmasta jopa pakkaskeleillä, siirtäen sen sisätiloihin lämmitystä varten. Tämä tekee niistä luotettavan ja kustannustehokkaan lämmitysratkaisun koko vuodeksi.

  • Kuinka paljon säästän käyttämällä ilmalämpöpumppua?

   Säästösi riippuvat useista tekijöistä, kuten nykyisestä lämmitysjärjestelmästäsi, kotisi eristyksestä ja käyttötavoistasi. Yleisesti asiakkaamme kertovat säästävänsä jopa 50% lämmityskustannuksissaan. Ilmalämpöpumppu on erityisen tehokas suorasähkö- ja öljylämmitteisissä taloissa, joissa energiankulutus on perinteisesti korkeampi.

  • Kuinka usein ilmalämpöpumppu tarvitsee huoltoa?

   Säännöllinen huolto on tärkeää ilmalämpöpumpun tehokkuuden ja pitkäikäisyyden kannalta. Suosittelemme ammattimaista huoltoa vähintään kerran vuodessa, jotta varmistetaan laitteen optimaalinen toiminta ja ennaltaehkäistään mahdolliset ongelmat. RH Kylmätekniikka tarjoaa kattavia huoltopalveluita, jotka pitävät järjestelmäsi aina parhaassa kunnossa.

  • Miten valitaan paras ilmalämpöpumppu kotiini?

   Oikean ilmalämpöpumpun valinta riippuu useista tekijöistä, kuten kodin koosta, lämmitystarpeista ja budjetista. Meidän asiantuntijamme auttavat sinua käymään läpi vaihtoehdot ja valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivan mallin. Tarjoamme henkilökohtaista neuvontaa ja kartoitusta, jotta saat parhaan mahdollisen ratkaisun kotiisi.

  • Voiko ilmalämpöpumpun asentaa vanhaan taloon?

   Ilmalämpöpumppu sopii erinomaisesti sekä vanhoihin että uusiin rakennuksiin. Riippumatta talosi iästä tai rakenteesta, asiantuntijamme tekevät huolellisen arvion ja suunnittelun, jotta löydämme sinulle sopivimman ratkaisun. Asennus on sujuvaa ja ottaa huomioon rakennuksen erityispiirteet.