Maalämpö Helsinki

Jopa 80% säästö vuoden lämmityskustannuksissa

RH Kylmätekniikka toimittaa ja asentaa markkinoiden parhaat maalämpöpumput Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla. Kun Helsingin paukkupakkaset yllättää ja vaaditaan tehokasta lämmitystä, on maalämpö kotisi paras kumppani.

Älä anna talven yllättää – Valmistaudu paukkupakkasiin hankkimalla maalämpöpumppu!

Maalämmöllä kohti hiilineutraalia Helsinkiä

Helsingissä, kuten monessa muussakin kaupungissa, on kasvava tarve vähentää hiilidioksidipäästöjä kestävillä energiaratkaisuilla. Tässä maalämpö nousee esiin yhtenä parhaista vaihtoehdoista. Maalämpö on uusiutuva energiamuoto, joka mahdollistaa jopa viisi kertaa pienemmän hiilijalanjäljen verrattuna perinteisiin lämmitysmuotoihin.

Maalämpöpumppu kerää maaperään sitoutunutta lämpöenergiaa, joka on täysin uusiutuva ja käytännössä loputon lämmönlähde. Syvällä maan uumenissa piilevä lämpöenergia kerätään ekologisella kylmäaineella, joka tuo lämmön suoraan kotisi käyttöön.

Maalämpöjärjestelmä ei siis kuluta sähköä itse lämpöenergian tuottamiseen, vaan ainoastaan kylmäaineen siirtämiseen ja kompressointiin. Tehokkaan kylmätekniikan ansiosta maalämmön hyötysuhde on jopa viisinkertainen verrattuna suoraan sähkölämmitykseen.

Hankkimalla maalämpöpumpun eliminoit tarpeen fossiilisille polttoaineille – säästät samalla sekä luontoa että lompakkoasi.

Säästöjä, jotka näkyvät arjessasi

Vaihtamalla maalämpöön lämmityslaskusi ovat vain varjoja entisestä. Maalämpöpumppu on todellinen tehomylly, joka päivittää lämmitysjärjestelmäsi suoraan 2020-luvulle jättäen kalliit lämmityslaskut historiaan.

Maalämpöpumppu pitää kotisi lämpimänä kymmenien vuosien ajan tuoden mukanaan jopa 30 000 euron kokonaissäästöt.

Maalämpöpumppu maksaa itsensä takaisin alle 10 vuodessa, jonka jälkeen laite tuottaa puhdasta voittoa.

Miten maalämpöjärjestelmä toimii?

 1. Keruuputkistossa kiertävä kylmäaine sitoo itseensä maaperään sitoutunutta lämpöenergiaa
 2. Lämmennyt kylmäaine kompressoidaan, jolloin aineen lämpötila kohoaa jopa yli 70 asteeseen
 3. Tulikuuma kaasumainen kylmäaine ohjataan lauhduttimeen, jossa kylmäaine tiivistyy takaisin nestemäiseksi
 4. Tiivistyessään nestemäiseksi kylmäaine vapautta valtaviä määriä lämpöenergiaa, joka ohjataan suoraan kodin vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään.
 5. Luovutettuaan lämpöenergiansa kylmäaine palaa takaisin keruuputkistoon ja prosessi alkaa alusta.
Jätä tarjouspyyntö

Kotitalousvähennyksellä helpotusta investointiin

Voit hyödyntää vuosittaisen kotitalousvähennyksen maalämpöpumpun hankintaan. Vuonna 2024 vähennys on 2 250 euroa per henkilö, ja yhteisessä kodissa vähennys nousee aina 4 500 euroon saakka. Jos olet hankkimassa määlämpöä öljylämmityksen tilalle, voit hakea ELY-keskuksen myöntämää avustusta öljylämmityksestä luopumiseen. ELY-keskuksen myöntämä avustus on 4 000 euroa, kun öljylämmityksen tilalle asennetaan energiatehokas lämmitysmuoto.

Pyydä tarjous
RH Kylmätekniikan edustaja käymässä asiakkaan kanssa läpi tarjouksen sisältöä. Tarjolla on pullaa ja kahvia.

Keskustellaan yhdessä sinulle sopivista energiaratkaisuista

Jätä soittopyyntö

Soittopyynnön jättäminen ei sido sinua mihinkään.

Neljä syytä hankkia maalämpö Helsingissä

  Maalämmön arvo säilyy talon myyntihinnassa

  Useiden tutkimusten maalämpöpumppu nostaa kotisi arvoa alkuinvestointinsa verran, joten sijoitus on taloudellisesti kannattava jo alusta alkaen. Jos tulevaisuudessa päätät myydä kotisi, toimii maalämpöpumppu vahvana signaalina, että kiinteistön energiatehokkuuteen on panostettu. Energiatehokas lämmitysjärjestelmä on tärkeä myyntivaltti, joka houkuttelee potentiaalisia ostajia tarjouskilpailuun.

  Jopa 80% säästö kotisi lämmityskustannuksissa

  Laadukas ja ammattilaisen asentama maalämpöjärjestelmä säästää elinkaarensa aikana jopa 30 000 euroa lämmityskustannuksissa. Uusiutuvana lämmitysmuotona maalämpö myös leikkaa kiinteistön hiilidioksidipäästöjä jopa 80 %. Säästöä kukkarolle ja luonnolle alkaa kertymään jo laitteen käyttöönotosta lähtien.

  Selkeä parannus asumismukavuuteen

  Maalämpöpumppu pitää kiinteistösi lämmön tasaisena kireimmilläkin pakkasilla – myös ilman rinnakkaista lämmitysjärjestelmää. Laitteen tehokas käyttö on yksinkertaista ja kausihuoltomme varmistavat, että lämmitys pysyy kunnossa tilanteessa kuin tilanteessa. Maalämpö on erittäin helppokäyttöinen järjestelmä, joka toimii näppärästi etäyhteydellä. Annamme asennuksen ja käyttöönoton yhteydessä kattavan ohjeistuksen laitteen energiatehokkaaseen käyttöön.

  Lämmin koti jopa 30 vuodeksi

  Maalämpöpumppu lämmittää kotiasi jopa 30 vuoden ajan, joten sijoitus turvaa kiinteistön lämmönsaannin pitkälle tulevaisuuteen. Pumppu on hyvin toimintavarma, ja mahdolliset ongelmatilanteet voidaan ratkaista helposti. Tarjoamme myös kaikille asentamillemme maalämpöpumpuille kaikenkattavaa huolto- ja varaosapalvelua.

Asiakkaidemme suositukset heijastavat sitoutumistamme erinomaiseen palveluun ja asiakastyytyväisyyteen

 • Ammattitaitoinen ja hyvä asiakas palvelu. 👍

 • Todella ammattitaitoista toimintaa heti suunnittelusta toteutukseen asti. Erityismaininta asennusporukalle joka asensi pumpun 2 tuntiin käyttövalmiiksi. Työnjälkikin oli todella ammattitaitoista.

 • Asiallinen ja nopea palvelu ilmalämpöpumpun asennuksessa. Hyvä ja siisti tehty työ.

 • Ammattitaitoinen ja todella asiakaspalvelu henkinen yritys. Tekevät ajallaan ja ammattitaitoista jälkeä. Myyvät korkealaatuisia ilmalämpöpumppuja.

 • Asiointi oli sujuvaa sekä myynnin että asentajien kanssa. Ilmalämpöpumpun asennus tehtiin ammattitaitoisesti ja työn jälki oli siistiä. Suosittelen!

 • Mieletön palvelu! Todella nopeaa toimintaa ja laite toimii kuin unelma! Suosittelen ehdottomasti!

 • RH Kylmätekniikka: Ykkösvalinta Helsingissä

  Paikalliset lämpöpumppujen asiantuntijat palveluksessasi

  Meillä on vuosien kokemus erilaisista lämmitysratkaisuista, joten tunnemme alan ja tuotteet läpikotaisin. Ylpeästi paikallinen tiimimme koostuu koulutetuista ammattilaisista, joten voit luottaa saavasi laadukasta ja nopeaa palvelua. Pidämme huolen, että saat parasta mahdollista palvelua aina energiaremontin suunnittelusta laitteen asennukseen ja käyttöönottoon saakka.

  Tyytyväiset asiakkaat puhuvat puolestamme

  Asiakastyytyväisyys on toimintamme kulmakivi - siksi pyrimme aina tarjoamaan parasta mahdollista palvelua jokaisessa projektissa. Lukuisat tyytyväiset asiakkaamme eivät ole väärässä.

  Parhaat tuotteet Helsingin olosuhteisiin

  Emme usko metritavaraan, vaan tarjoamme ainoastaan markkinoiden parhaita maalämpöpumppuja. Asentamamme Mitsubishin ja alpha innotecin maalämpöpumput ovat suunniteltu varta vasten Suomen olosuhteisiin. Maalämpö ei pakkasia säikähdä: kun muut lämmitysmuodot hyytyvät, maalämpö pitää kotisi mukavan lämpimänä.

  RH Kylmätekniikalla on vuosien kokemus ilmalämpöpumppujen, ilmavesilämpöpumppujen sekä maalämpöpumppujen asentamisesta

  Meiltä saat 2 vuoden takuun asennuksille!

  Helpompi energiaremontti Helsingissä

  Näin helppoa se on

  1. Ilmainen kartoitus ja suunnittelu

   Ota rohkeasti yhteyttä ja kutsu asiantuntijamme ilmaiselle suunnittelukäynnille. Alkukartoituksessa käymme läpi vanhan lämmitysjärjestelmäsi, kotisi lämmitystarpeen sekä muita tärkeitä seikkoja, jotka auttavat meitä räätälöimään juuri sinun kotiisi sopivimman maalämpöratkaisun. Emme usko helppoihin valmisratkaisuihin – siksi suunnittelemme jokaisen energiaremontin vastaamaan kotisi erityistarpeita.

   RH Kylmätekniikan asiantuntija matkalla maksuttomaan kartoitukseen ja suunnittelupalaveriin asiakkaan kotiin Espoossa
  2. Nopea asennus – Maalämpö käyttöön vain muutamassa päivässä

   Suunnittelun ja laskelmien jälkeen toteutamme asennuksen sinulle sopivana ajankohtana. Kun asialla on kokeneet ammattilaiset, valmistuu energiaremontti muutamassa päivässä. Asennuksesta ei aiheudu ylimääräistä häiriötä ja uusi lämmitysjärjestelmäsi on käyttövalmis kuin itsestään.

   RH Kylmätekniikan asentaja suorittamassa Ilmavesilämpöpumpun eli VILPin asennusta asiakkaalle
  3. Käyttöönotto

   Kun laite on käyttövalmis, varmistamme että kaikki toimii juuri niin kuin pitääkin. Käyttöönoton yhteydessä annamme kattavan ohjeistuksen laitteen tehokkaaseen käyttöön sekä varmistamme, että työmaa on yhtä siistissä kunnossa kuin sinne saapuessakin.

   lämpöpumpun käyttöönoton yhteydessä suoritettavaa testausta.

  Usein kysytyt kysymykset – Asiantuntijamme vastaavat

  • Mikä on maalämmön periaate ja miten se toimii?

   Maalämpö hyödyntää maaperän tasaisen lämpötilan energiaa lämmittääkseen rakennuksia talvella ja viilentääkseen niitä kesällä. Maalämpöjärjestelmä koostuu maahan asennetuista putkista, joissa kiertää lämmönsiirtoneste. Tämä neste kerää maaperän lämpöä ja siirtää sen lämpöpumpulle, joka muuttaa sen hyödynnettäväksi lämmöksi.

   Järjestelmän tehokkuus ja ympäristöystävällisyys tekevät siitä suositun vaihtoehdon uusiin ja remontoitaviin kohteisiin. Maalämpö on erityisen kustannustehokas pitkällä aikavälillä, tarjoten luotettavan ja vakaan lämmitysratkaisun eri sääolosuhteissa.

  • Kuinka paljon voin säästää maalämmöllä?

   Maalämpö tarjoaa merkittäviä säästöjä lämmityskustannuksissa verrattuna perinteisiin lämmitysmuotoihin. Asiakkaamme kertovat säästävänsä keskimäärin 40-70% lämmityskuluissaan maalämmön ansiosta. Säästöt riippuvat monista tekijöistä, kuten rakennuksen eristyksestä ja lämmitysjärjestelmän kokoonpanosta.

   Maalämpö on alkuinvestoinniltaan kalliimpi kuin jotkut muut lämmitysmuodot, mutta sen pitkäikäisyys ja alhaiset käyttökustannukset tekevät siitä taloudellisesti kannattavan valinnan pitkällä tähtäimellä.

  • Sopiiko maalämpö kaikenlaisiin kiinteistöihin?

   Maalämpö on monipuolinen lämmitysratkaisu, joka sopii monenlaisiin rakennuksiin, kuten omakotitaloihin, rivitaloihin ja jopa teollisuuskiinteistöihin. Arvioimme joikaisen kiinteistön yksilöllisesti varmistaaksemme, että maalämpöjärjestelmä on sopiva, tehokas ja optimaalinen ratkaisu.

   Asiantuntijamme ottavat huomioon rakennuksen erityispiirteet ja tarpeet suunnitellessaan maalämpöjärjestelmää. Näin varmistetaan, että järjestelmä on kustannustehokas ja tarjoaa optimaalisen lämmityksen ja viilennyksen.

  • Vaatiko maalämpöjärjestelmä huoltoa?

   Maalämpöjärjestelmä vaatii huomattavasti vähemmän huoltoa kuin monet muut lämmitysjärjestelmät. Suosittelemme säännöllisiä tarkastuksia ja perushuoltoa, kuten lämpöpumpun ja lämmönkeruuputkiston tarkastusta, varmistaaksemme, että järjestelmä toimii tehokkaasti ja turvallisesti.

   Vaikka maalämpöjärjestelmä on suhteellisen huoltovapaa, ammattilaisen tekemä säännöllinen tarkastus ja huolto auttavat ylläpitämään järjestelmän tehokkuutta ja pidentämään sen käyttöikää. Tällaiset huoltotoimenpiteet auttavat ennaltaehkäisemään mahdollisia ongelmia ja takaavat, että lämmitysjärjestelmäsi toimii optimaalisesti vuodesta toiseen.

  • Kuinka maalämpöpumppu asennetaan?

   Maalämpöjärjestelmän asennus vaatii porakaivon lämmönkeruuputkistolle. Asiantuntijamme tekevät tarkan suunnitelman ja arvioinnin varmistaakseen, että järjestelmä asennetaan optimaalisesti. Asennusprosessi riippuu maaperän ominaisuuksista ja kiinteistön koosta.

   Kokeneet asentajamme varmistavat, että järjestelmä asennetaan ammattitaitoisesti ja turvallisesti. Kattava suunnittelu ja oikea asennus ovat avainasemassa maalämpöjärjestelmän tehokkuuden ja pitkäikäisyyden kannalta.

  Toimenpidelupa maalämpökaivolle

  RH Kylmätekniikka Oy - Taatusti tehokkaat kylmätekniikan ratkaisut

  Helsingissä maalämpökaivon poraaminen vaatiin toimenpideluvan, jonka voi hakea joko paperisena tai sähköisesti. Luvan hakeminen saattaa tuntua vaivalloiselta, mutta oikean asiantuntijan avulla prosessi sujuu jouhevasti ja tehokkaasti.

  Me RH Kylmätekniikalla tarjoamme ammattitaitoisen avun koko lupaprosessin ajan. Kokeneet lupa-asiantuntijamme ohjaavat sinut läpi vaadittavien vaiheiden, auttaen kaikessa dokumentoinnissa ja vastaten mahdollisiin kysymyksiisi. Tavoitteenamme on tehdä maalämmön hankinnasta mahdollisimman vaivaton prosessi. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää ja aloitetaan yhdessä matka kohti vihreämpää tulevaisuutta.

  Toimenpidelupa maalämpökaivolle

  Helsingissä maalämpökaivon poraaminen vaatiin toimenpideluvan, jonka voi hakea joko paperisena tai sähköisesti. Luvan hakeminen saattaa tuntua vaivalloiselta, mutta oikean asiantuntijan avulla prosessi sujuu jouhevasti ja tehokkaasti.

  Me RH Kylmätekniikalla tarjoamme ammattitaitoisen avun koko lupaprosessin ajan. Kokeneet lupa-asiantuntijamme ohjaavat sinut läpi vaadittavien vaiheiden, auttaen kaikessa dokumentoinnissa ja vastaten mahdollisiin kysymyksiisi. Tavoitteenamme on tehdä maalämmön hankinnasta mahdollisimman vaivaton prosessi. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää ja aloitetaan yhdessä matka kohti vihreämpää tulevaisuutta.