Ilmalämpöpumppu Espoo

Leppoisan lämmintä & viihtyisän viileää

Parhaat ilmalämpöpumput Espoon alueella. Ammattilaisen asentama ilmalämpöpumppu alle vuorokaudessa.

Ilmalämpöpumppu - Energiatehokas lämmitysratkaisu

RH Kylmätekniikka Oy - Taatusti tehokkaat kylmätekniikan ratkaisut

Ilmalämpöpumppu on yksi energiatehokkaimmista lämmitysmuodoista, joka mahdollistaa pienemmän hiilijalanjäljen, puhtaamman sisäilman sekä paremman asumismukavuuden. Ilmalämpöpumppu hyödyntää lämmityksessä ja viilennyksessä ulkoilmasta kerättyä lämpöenergiaa, joka muutetaan vuodenajasta riippuen joko viileäksi tai lämpimäksi sisäilmaksi.

Ilmalämpöpumppua voidaan hyödyntää joko itsenäisenä lämmitysmuotona, tai hybridilämmityksessä olemassa olevan lämmitysmuodon kanssa. Ilmalämpöpumppu toimii saumattomasti yhteistyössä lähes kaikkien lämmitysmuotojen kanssa. Ei ole kotia, johon ilmalämpöpumppu ei soveltuisi.

Oikeaoppisesti asennettu ja mitoitettu ilmalämpöpumppu on myös taloudellisesti fiksu investointi – ilmalämpöpumpun käyttö karsii lämmitykseen kuluvaa energiaa. Etenkin sähkölämmitteisissä kodeissa säästöt voivat nousta jopa tuhansiin euroihin.

Pyydä tarjous

Ilmalämpöpumppu - Energiatehokas lämmitysratkaisu

Ilmalämpöpumppu on yksi energiatehokkaimmista lämmitysmuodoista, joka mahdollistaa pienemmän hiilijalanjäljen, puhtaamman sisäilman sekä paremman asumismukavuuden. Ilmalämpöpumppu hyödyntää lämmityksessä ja viilennyksessä ulkoilmasta kerättyä lämpöenergiaa, joka muutetaan vuodenajasta riippuen joko viileäksi tai lämpimäksi sisäilmaksi.

Ilmalämpöpumppua voidaan hyödyntää joko itsenäisenä lämmitysmuotona, tai hybridilämmityksessä olemassa olevan lämmitysmuodon kanssa. Ilmalämpöpumppu toimii saumattomasti yhteistyössä lähes kaikkien lämmitysmuotojen kanssa. Ei ole kotia, johon ilmalämpöpumppu ei soveltuisi.

Oikeaoppisesti asennettu ja mitoitettu ilmalämpöpumppu on myös taloudellisesti fiksu investointi – ilmalämpöpumpun käyttö karsii lämmitykseen kuluvaa energiaa. Etenkin sähkölämmitteisissä kodeissa säästöt voivat nousta jopa tuhansiin euroihin.

Pyydä tarjous

Ilmalämpöpumpun edut omakotitalossa

 • Nopea asennus

  RH Kylmätekniikan asiakkaana pääset nauttimaan uudesta ilmalämpöpumpusta jo vuorokauden sisällä. Kaikki asentajamme ovat rautaisia LVI-alan ammattilaisia, ja meiltä onnistuvat myös sähkötyöt. Nopea ja laadukas työmme varmistaa, että ilmalämpöpumppusi toimii nyt ja tulevaisuudessa niin kuin pitää.

 • Helppokäyttöisyys

  Ilmalämpöpumpun käyttö on helppoa ja kätevää. Laite aktivoituu yhdellä napin painalluksella, tai voidaan ajastaa toimimaan haluttuna ajankohtana. Pumpun käyttäminen on helppoa joko kaukosäätimellä tai älypuhelinsovelluksella. Jokaisen asennuksen yhteydessä annamme kattavan ohjeistuksen laitteen tehokkaaseen käyttöön.

 • Lämmitys ja viilennys

  Laadukas ja ammattilaisen asentama ilmalämpöpumppu on hyödyllinen ympäri vuoden. Talvipakkasilla laite pitää kotisi lämpimänä energiatehokkaasti. Kesällä pumppu toimii energiapihinä viilentäjänä, joka pitää sisäilman raikkaana kuumillakin helteillä. Osa ilmalämpöpumpuista puhdistaa sisäilmaa ja alentaa ilmankosteutta, mikä lisää asumismukavuutta.

 • Säästä rahaa ja luontoa

  Etenkin sähkölämmitteisissä kodeissa ilmalämpöpumppu laskee lämmityskustannuksia jopa kymmeniä prosentteja vuodessa. Ilmalämpöpumppu toimii mainiosti hybridilämmityksessä säästäen parhaimmillaan jopa tuhansia euroja. Sen lisäksi että lompakkosi kiittää, kiittää myös ympäristö. Ilmalämpöpumpun käyttö on erittäin vähäpäästöistä, mikä laskee kotisi hiilijalanjälkeä.

Asiakkaidemme suositukset heijastavat sitoutumistamme erinomaiseen palveluun ja asiakastyytyväisyyteen

 • Ilmalämpöpumpun asennus tehtiin ajallaan. Työnjälki oli siistiä. Nuoret ja asiansa osavat reippaat asentajat, suosittelen lämpimästi. Täydet viisi tähteä. Harkinnassa toinenkin ilppi taloon samasta firmasta 😊 Huom. Erittäin asiallinen myynti, ei painostusta vaan ainoastaan järkevää keskustelua aiheesta ja erit. hyviä vinkkejä.

 • Asiallinen ja nopea palvelu ilmalämpöpumpun asennuksessa. Hyvä ja siisti tehty työ.

 • Ammattitaitoinen ja todella asiakaspalvelu henkinen yritys. Tekevät ajallaan ja ammattitaitoista jälkeä. Myyvät korkealaatuisia ilmalämpöpumppuja.

 • Todella ammattitaitoista toimintaa heti suunnittelusta toteutukseen asti. Erityismaininta asennusporukalle joka asensi pumpun 2 tuntiin käyttövalmiiksi. Työnjälkikin oli todella ammattitaitoista.

 • Ammattitaitoinen ja hyvä asiakas palvelu. 👍

 • Asiointi oli sujuvaa sekä myynnin että asentajien kanssa. Ilmalämpöpumpun asennus tehtiin ammattitaitoisesti ja työn jälki oli siistiä. Suosittelen!

 • Vaivaton ja helppokäyttöinen ratkaisu

  Ilmalämpöpumppu on erittäin helppokäyttöinen ja yksinkertainen lämmitysmuoto. Laitetta ohjataan joko mukana tulevalla kaukosäätimellä tai älypuhelinsovelluksella. Ilmalämpöpumpun aktivointi, säätäminen ja ajastus onnistuu vain muutamalla napin painalluksella.

  Kuten kaikki muutkin lämmitysmuodot, vaatii ilmalämpöpumppu jonkin verran huoltoa ja ylläpitoa säilyttääkseen täyden tehon ja toimivuuden. Ilmalämpöpumpun huolto on kuitenkin suhteellisen helppoa – riittää kun puhdistat molemmat yksiköt sekä sisäyksikön suodattimen.

  Muutaman vuoden välein on kuitenkin hyvä suorittaa kausihuolto ammattilaisen toimesta. Panostamalla huoltoon ja ylläpitoon maksimoit ilmalämpöpumpun tuomat hyödyt sekä laitteen käyttöiän. Kun pidät ilmalämpöpumpustasi hyvää huolta, tuottaa investointisi puhdasta säästöä jopa 15 vuoden ajan.

  Ilmalämpöpumppu on ekologinen vaihtoehto

  Ilmalämpöpumppu on erittäin energiapihi ja ympäristöystävällinen lämmitysmuoto – laite vähentää lämmityksen energiantarvetta ja kodin hiilijalanjälkeä. Ilmalämpöpumppu käyttää muihin lämmitysmuotoihin verrattuna hyvin vähän energiaa, sillä laite ei käytä sähköä lämmitykseen vaan ilman pumppaamiseen ja kylmäaineen kierrättämiseen.

  Nainen säätämässä uuden ilmalämpöpumpun lämpötiloja kaukosäätimellä
 • RH Kylmätekniikka Oy - Laadukkaat ilmalämpöpumput Espoon seudulla

  Kun etsit parasta ilmalämpöpumpputoimittajaa Espoossa, on RH Kylmätekniikka luotettavin kumppanisi. Tarjoamme markkinoiden parhaat ilmalämpöpumput, laadukkaan ja nopean asennuksen sekä juuri sinulle räätälöityä palvelua.

  Ymmärrämme, että jokainen koti ja rakennus on erilainen, minkä vuoksi suunnittelemme jokaiseen energiaremonttiin yksilöllisen ja kustannustehokkaimman ratkaisun. Olemme mukanasi suunnitteluvaiheesta lähtien aina laitteen käyttöönottoon saakka.

  Laaja valikoimamme kattaa muun muassa Mitsubishin, Green sekä Toshiban huippumallit, joten olemme varmoja, että löydämme yhdessä juuri sinulle parhaimman ratkaisun.

  Palvelumme ei rajoitu ainoastaan uusien pumppujen asennuksiin, vaan pidämme huolta myös vanhoista. Tarjoamme laajan huoltopalvelun, joka kattaa puhdistuksen, kuntotarkastukset, kausihuollot sekä vikojen ja vaurioiden korjaukset.

  Pidämme huolen, että ilmalämpöpumppusi toimii moitteettomasti koko elinkaarensa alusta loppuun. Kun panostat laadukkaaseen huoltoon, palvelee ilmalämpöpumppusi jopa 15 vuotta ilman vikoja ja vaurioita.

  Pyydä tarjous

Miksi valita RH Kylmätekniikka

Asiantuntemus ja kokemus

Meillä on vuosien kokemus erilaisista lämmitysratkaisuista, joten tunnemme alan ja tuotteet läpikotaisin. Henkilökuntamme koostuu koulutetuista ammattilaisista, joten voit luottaa saavasi laadukasta ja nopeaa palvelua.

Erinomainen asiakastyytyväisyys

Asiakastyytyväisyys on toimintamme kulmakivi - siksi pyrimme aina tarjoamaan parasta mahdollista palvelua jokaisessa projektissa. Lukuisat tyytyväiset asiakkaat eivät ole väärässä.

Parhaat tuotteet

Emme usko metritavaraan, vaan tarjoamme ainoastaan markkinoiden parhaita ilmalämpöpumppuja. Asennamme muun muassa Mitsubishin, Toshiban sekä Green ilmalämpöpumppuja.

RH Kylmätekniikalla on vuosien kokemus ilmalämpöpumppujen, ilmavesilämpöpumppujen sekä maalämpöpumppujen asentamisesta

Meiltä saat 2 vuoden takuun asennuksille!

Usein kysytyt kysymykset

 • Kuinka ilmalämpöpumppu toimii kylmissä talviolosuhteissa?

  Modernit ilmalämpöpumput on suunniteltu toimimaan tehokkaasti myös kylmissä olosuhteissa. Ne pystyvät keräämään lämpöenergiaa ulkoilmasta jopa pakkaskeleillä, siirtäen sen sisätiloihin lämmitystä varten. Tämä tekee niistä luotettavan ja kustannustehokkaan lämmitysratkaisun koko vuodeksi.

 • Kuinka paljon säästän käyttämällä ilmalämpöpumppua?

  Säästösi riippuvat useista tekijöistä, kuten nykyisestä lämmitysjärjestelmästäsi, kotisi eristyksestä ja käyttötavoistasi. Yleisesti asiakkaamme kertovat säästävänsä jopa 50% lämmityskustannuksissaan. Ilmalämpöpumppu on erityisen tehokas suorasähkö- ja öljylämmitteisissä taloissa, joissa energiankulutus on perinteisesti korkeampi.

 • Kuinka usein ilmalämpöpumppu tarvitsee huoltoa?

  Säännöllinen huolto on tärkeää ilmalämpöpumpun tehokkuuden ja pitkäikäisyyden kannalta. Suosittelemme ammattimaista huoltoa vähintään kerran vuodessa, jotta varmistetaan laitteen optimaalinen toiminta ja ennaltaehkäistään mahdolliset ongelmat. RH Kylmätekniikka tarjoaa kattavia huoltopalveluita, jotka pitävät järjestelmäsi aina parhaassa kunnossa.

 • Miten valitaan paras ilmalämpöpumppu kotiini?

  Oikean ilmalämpöpumpun valinta riippuu useista tekijöistä, kuten kodin koosta, lämmitystarpeista ja budjetista. Meidän asiantuntijamme auttavat sinua käymään läpi vaihtoehdot ja valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivan mallin. Tarjoamme henkilökohtaista neuvontaa ja kartoitusta, jotta saat parhaan mahdollisen ratkaisun kotiisi.

 • Voiko ilmalämpöpumpun asentaa vanhaan taloon?

  Ilmalämpöpumppu sopii erinomaisesti sekä vanhoihin että uusiin rakennuksiin. Riippumatta talosi iästä tai rakenteesta, asiantuntijamme tekevät huolellisen arvion ja suunnittelun, jotta löydämme sinulle sopivimman ratkaisun. Asennus on sujuvaa ja ottaa huomioon rakennuksen erityispiirteet.