Esittelyssä Mitsubishi LN35 – Huippuluokan ilmalämpöpumppu

Kun etsit parasta ilmalämpöpumppua Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin, Mitsubishi LN35 huippuominaisuudet erottuvat markkinoilla.

RH Kylmätekniikan asentaja asentamassa Mitsubishi LN35 ilmalämpöpumppua
Joni Puskala
16.5.2024

Kun etsit parasta ilmalämpöpumppua Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin, Mitsubishi LN35 huippuominaisuudet erottuvat markkinoilla.

LN35 on suunniteltu kestämään pohjoisen kylmät talvet ja vaativat lämpötilat, tarjoten luotettavan ja tehokkaan lämmitysratkaisun kotiisi.

Mitsubishi LN35 on tunnettu erinomaisesta hyötysuhteestaan ja siitä, että se toimii moitteettomasti kovissakin pakkasolosuhteissa. Erinomainen hyöytysuhde ja tehokas toimina kylmässäkin säässä tarkoittaa, että voit aina luottaa pumpun lämmitystehoon – oli ulkona sitten 10 tai 30 astetta pakkasta.

Mitsubishi LN35-ilmalämpöpumppu on siksi erinomainen valinta, joka tuo mukavuutta ja säästöjä lämmityskustannuksissasi.

Lue myös: GREE ilmalämpöpumppu on nappivalinta Suomen olosuhteisiin

Mitsubishi LN35 Yleiskatsaus

Mitsubishi LN35 on korkealuokkainen, tehokas ja moderni ilmalämpöpumppu. Se on myös Suomen ostetuin ilmalämpöpumppu, joka vahvistaa pumpun legendaarista mainetta entisestään.

LN35 edustaa energiatehokkuuden huippuluokkaa, ja pumpun tekniset ominaisuudet ovat vailla vertaa. Mitsubishi ei ole myöskään unohtanut designin tärkeyttä laitteen suunnitelussa, sillä pumppu on saatavilla neljässä sisustukseen saumattomasti sulautuvassa värissä.

Mitsubishin laaja lisävarustevalikoima täydentää lähes aukottoman kokonaisuuden ja asettaa riman korkealle kilpaileville valmistajille.

Tekniset ominaisuudet

 • Lämmitysteho: 0,9 – 6,6kW
 • Hyötysuhde (SCOP): 5,1/A+++
 • Viilennyksen hyötysuhde: (SEER): 9,4/A+++
 • Kylmäaine: R32

Mitsubishi LN35 on lisäksi varustettu monilla edistyksellisillä teknisillä ominaisuuksilla. Laitteesta löytyy mm.:

 • I-See lämpötila-anturi: Innovatiivinen lämpötila-anturi mahdollistaa ennennäkömättömän tasaisen lämpötilan jakautumisen koko lämmitettävään tilaan.
 • MEL cloud WiFI-ohjain: Ohjaa lämpöpumppu missä vain, milloin vain. Mitsubishi LN35 voidaan ydistää langattomaan verkkoon, jolloin pumppua voidaan ohjata kätevästi älypuhelinsovelluksella.
 • Puhalluksen saumaton ohjaus: Mitsubishin suunnittelemat kaksoissiivekkeet parantavat lämmityksen jakautumista entisestään.
 • Hiljainen puhallustila: 19 – 45 dB (Min-max)
 • Ilmanpuhdistus: Mitsubishi LN-sarjan ilmalämpöpumpuissa on uusi Plasma Quad Plus-suodatin, joka suodattaa tehokkaasti sisäilman epäpuhtauksia. 

Mitsubishi LN35 on todellinen uuden sukupolven ilmalämpöpumppu. Se kätkee kompaktiin ja kauniiseen pakettiin Mitsubishin vuosikymmenten tuotekehityksen tuloksen.

Tulos on äärimmäisen energiatehokas, ympäristöystävällinen ja hiljainen lämpöpumppu, jota uskaltaa huoletta suositella kenelle tahansa.

RH Kylmätekniikka asentaa Mitsubishi-ilmalämpöpumput rautaisella ammattitaidolla koko Uudenmaan alueella. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous ilmalämpöpumpusta!

Suorituskyky kylmissä olosuhteissa

Mitsubishi LN35 on suunniteltu Pohjoisen kylmät olosuhteet silmällä pitäen. Sen erinomainen suorituskyky pakkasolosuhteissa varmistaa miellyttävän sisälämpötilan kovillakin pakkasilla.

Mitsubishi Electricin ilmalämpöpumput ovat tunnettuja huippuluokan toimintavarmuudestaan, eikä LN35-malli ei ole poikkeus. Se säilyttää suuren lämmitystehon myös ääriolosuhteissa, mikä tekee siitä erityisen sopivan valinnan Suomen olosuhteisiin.

 • Korkea lämmitysteho kovillakin pakkasilla
 • Energiatehokas toiminta alhaisissa lämpötiloissa
 • Luotettava toiminnallisuus kylmässä ilmastossa

Mitsubishi LN35 ominaisuudet ja suorituskyky tarjoavat energiatehokkuutta ja mukavuutta kotisi lämmitysratkaisuihin.

Pyydä tarjous Mitsubishi-ilmalämpöpumpusta

RH Kylmätekniikka toimittaa ja asentaa korkealaatuiset Mitsubishi-ilmalämpöpumput

Asennus ja käyttöönotto

Ennen Mitsubishi Electric LN35 -ilmalämpöpumpun käyttöönottoa on tärkeää varmistaa ammattitaitoisen asentajan suorittama oikeaoppinen asennus.

Laite tarjoaa tehokkaan lämmitysratkaisun Suomen olosuhteisiin, mutta sen suorituskyvyn kannalta on kriittistä noudattaa asennusvaatimuksia ja tutustua kattavasti käyttöliittymään. Ilmalämpöpumpun asentaminen on luvanvaraista, joten asennuksessa tulee aina käyttää ammattitaitoista asennusliikettä.

Käyttöliittymä

Lämpöpumpun tehokas käyttö vaatii perehtymistä sen monipuoliseen käyttöliittymään. Käyttöliittymä sisältää esimerkiksi seinälle asennettavan kaukosäätimen ja mahdollisen älypuhelinsovelluksen.

Tutustu huolellisesti käyttöohjeisiin, jotta osaat säätää lämpöpumppua optimaalisesti ja voit hyödyntää kaikkia sen toimintoja, kuten esimerkiksi energiansäästö- ja ajastustoimintoja.

Mitsubishi LN35-ilmalämpöpumpun käyttö ja hallinta on suunniteltu mahdollisimman käyttäjäystävälliseksi, joka tekee lämpöpumpun käyttämisestä miellyttävää ja vaivatonta.

RH Kylmätekniikka toimittaa jokaisen asennuksen yhteydessä asiakkaalle kattavat käyttöohjeet, joten sinun ei tarvitse etsiä tietoa itse.

Mitsubishi LN35 ulkoyksikkö

Energiatehokkuus ja säästöt

Mitsubishi LN35 ilmalämpöpumppu edustaa huippua energiatehokkuudessa, joka tarkoittaa merkittäviä säästöjä lämmityslaskuissa.

Energialuokitus

Mitsubishi LN35 on saavuttanut korkeimman mahdollisen A+++ energialuokituksen, mikä tarkoittaa, että se käyttää sähköä äärimmäisen tehokkaasti. Voit tarkistaa tarkemmat tiedot tuote-esitteestä.

Kustannussäästöt

Käytännössä korkea energialuokitus johtaa kustannussäästöihin. Ilmalämpöpumppu säästää tyypillisesti n. 60-70% huoneilman lämmityskustannuksissa perinteisiin lämmitysmuotoihin verrattuna.

Korkea hyötysuhde tarkoittaa, että laite kykenee tuottamaan merkittävästi enemmän lämpöenergiaa kulutettuun sähköenergiaan verrattuna. Ilmalämpöpumppu maksaa itsensä takaisin yleensä n. 3-5 vuoden käytön jälkeen.

Laadukkaaseen ilmalämpöpumppuun sijoittamalla voit siis saavuttaa säästöjä pitkällä aikavälillä.

Huolto ja tuki

Ilmalämpöpumppu vaatii ajoittain huoltotoimenpiteitä. Lämpöpumpun suodattimet tulisi puhdistaa n. kerran kuukaudessa ja ammattilaisen huolto tulisi varata 3-4 vuoden välein.

Ammattilaishuollossa puhdistetaan myös tarvittaessa ilmalämpöpumpun kenno ja tarkistetaan kylmäaineen taso. Huollon tarkoitus on varmistaa laitteen pitkäikäinen toiminta ja ylläpitää pumpun energiatehokkuutta.

Tilaa huolto RH Kylmätekniikalta!

Huoltotoimenpiteet

 • Säännöllinen puhdistus: Puhdista sisäyksikön suodattimet. Puhdistaminen ylläpitää pumpun toimintatehokkuutta ja varmistaa ilman vapaan kierron pumpun osien välillä.
 • Ammattihuolto: Kutsu alan ammattilainen tarkistamaan järjestelmän kunto ja suorittamaan syvällisempi huolto n. 3-4 vuoden välein.

Huolellinen ja säännöllinen huolto pidentää ilmalämpöpumpun elinikää ja varmistaa, että se toimii tehokkaasti ja luotettavasti Suomen vaihtelevissa olosuhteissa.

Käyttäjäkokemukset

Arvosteluiden mukaan Mitsubishi LN35 on erinomainen valinta omakotitaloihin Suomen vaativiin olosuhteisiin. Käyttäjät arvostavat sen korkeaa energiatehokkuutta ja kykyä toimia tehokkaasti kylmissä lämpötiloissa.

 • Energiatehokkuus: Käyttäjät kertovat pumpun alentaneen merkittävästi lämmityskuluja.
 • Viilennysteho: Kesäisin pumppu tarjoaa tehokasta viilennystä, mikä on kerännyt kiitosta asukkailta.
 • Hiljainen toiminta: LN35 toimii käyttäjien mukaan yllättävän hiljaisesti, parantaen asumismukavuutta.

Monet käyttäjät pitävät ilmalämpöpumpun muotoilua modernina ja tyylikkäänä, mikä mahdollistaa laitteen esteettisen sopeutumisen monenlaisiin sisustuksiin.

YouTube video

Usein kysytyt kysymykset

Tutustutaan loppuun vielä muutamaan yleiseen kysymykseen, jotka liittyvät Mitsubishi LN35-ilmalämpöpumppuun.

Onko Mitsubishi LN35 luotettava ilmalämpöpumppu?

Mitsubishin LN-sarja on Suomen myydyin ilmalämpöpumppu, ja kokemukset laitteen toiminnasta viittaavat erinomaisen luotettavaan toimintaan.

Mikä on Mitsubishi LN35-ilmalämpöpumpun hyötysuhde?

Mitsubishi LN35-ilmalämpöpumpun hyötysuhde on lämmityksellä (SCOP) A+++/5,1 ja viilennyksellä (SEER) A+++/9,4. Laitteen energiatehokkuus on siis äärimmäisen korkea.

Puhdistaako Mitsubishi LN35 sisäilmaa?

Mitsubishi LN35-ilmalämpöpumpussa on edistyksellinen ilmanpuhdistustekniikka, jonka ansiosta laite poistaa jopa 99% ilman epäpuhtauksista toiminnan aikana.

Muut lukivat myös