Arkkitehtikillan Majalle tarvittiin nopeasti uusi ilmalämpöpumppu

Sipoossa sijaitseva Arkkitehtikillan Maja pyörii vapaaehtoisvoimin ja vuokraa tilojaan opiskelijoille sekä yhteisöille.

Tilan lämmityksessä on ollut haasteita viime talvina, sillä vanha ilmalämpöpumppu oli vedellyt viimeisiään jo tovin. Uusi pumppu päätettiin hankkia RH Kylmätekniikalta.

Löysimme Googlen avulla monia vaihtoehtoja ja laitoin kyselyjä usealle Uudenmaan alueella toimivalle yritykselle. Osa ei suostunut tulemaan kartoituskäynnille ja osa jätti kokonaan vastaamatta, avaa Majan Puheenjohtaja Katri Halkonen projektin alkua.

RH Kylmätekniikalle on tärkeää vastata asiakkaiden tarjouspyyntöihin viipymättä ja maksuton kartoituskäynti on aina osa palvelua. Arkkitehtikillan Majaankin saatiin upouusi Mitsubishin ilmalämpöpumppu viikon sisällä tarjouspyynnön vastaanottamisesta.

Mitsubishi ilmalämpöpumpun ulkoyksikkö komeilee Arkkitehtikillan ulkoseinässä Sipoossa
Mitsubishi ilmalämpöpumppu Suomen kesäisessä maisemassa Sipoossa

Kartoituksen yhteydessä RH Kylmätekniikan asentaja kertoi, millainen ilmalämpöpumppu olisi oikea valinta tilaan missä on suuret ikkunat ja lämpöjen pitäminen tasaisena on muodostunut haasteeksi vuosien varrella. Hetkeä myöhemmin Mitsubishin ilmalämpöpumppu olikin jo täydessä työssä lämmittämässä majaamme.

Näin nopea ja ylivoimaisen hyvä asiakaspalvelu oli minulle melkein shokki

Energiatehokkuutta, tasaista lämpöä ja käteviä lisätoimintoja

Arkkitehtikillan Majan lämpötila on pysynyt sopivana uuden pumpun hankkimisesta lähtien, ja samalla on säästynyt selvää rahaa. Energiatehokkaassa Mitsubishi ilmalämpöpumpussa on myös hyödyllisiä lisätoimintoja, kuten WiFi-yhteys.

On erittäin iso plussa, että voimme nyt säätää Majan lämpöä vaikka kotisohvalta käsin. Nyt tilat ovat aina mukavan lämpimät tulevia vuokralaisia varten. Samalla meiltä säästyy aikaa ja rahaa, hymyilee puheenjohtaja Halkonen.

Arkkitehtikillan vuokralaiset pääsevät nauttimaan tiloista uuden ilmalämpöpumpun ansiosta.

RH Kylmätekniikka auttaa asiakkaitaan aina valitsemaan juuri heidän tarkoituksiinsa parhaiten sopivan ilmalämpöpumpun. Näin myös Arkkitehtikillan Majan tapauksessa.

Hyvä asiakaspalvelu, ammattitaitoiset asentajat ja kustannustehokkuus. Siinä ne kolme asiaa, joita vaadimme ilmalämpöpumpun asentajalta. RH Kylmätekniikka toimitti näistä kaikki.

Bonuksena saimme Mitsubishi ilmalämpöpumpun lisäominaisuudet, joista emme uskaltaneet edes haaveilla, summaa Majan Puheenjohtaja Katri Halkonen.

Kiinnostaako kuulla lisää tehokkaammista energiaratkaisuista?

Pyydä tarjous ja saat maksuttoman energiakartoituksen RH Kylmätekniikalta!

✅ Ei sitoutumista hankintaan
✅ 100% maksuton alkukartoitus
✅ Ymmärrä paremmin energiaremonttisi vaiheet
✅ Olemme sinuun yhteydessä 1-2 päivän sisällä

Aloita energiaremonttisi asiantuntijamme kartoituksella, jossa:

👉 Kartoitamme kiinteistösi tarpeet
👉 Laskemme energiansäästöpotentiaalin
👉 Ehdotamme sinulle parhaan ratkaisun
👉 Räätälöimme selkeän tarjouksen ja toimintasuunnitelman

Tutustu artikkeleihimme