Energiaremontti rahoituksella

Tutustu RH Kylmätekniikan rahoitusvaihtoehtoihin.

RH Kylmätekniikan edustaja käymässä asiakkaan kanssa läpi tarjouksen sisältöä. Tarjolla on pullaa ja kahvia.

Miksi hankkia lämpöpumppu rahoituksella?

Lämpöpumpun hankinta on merkittävä sijoitus kotisi mukavuuteen ja energiatehokkuuteen, mutta sen kustannukset voivat olla suuria.

Rahoituksen avulla voit jakaa hankinnan kustannukset useammalle kuukaudelle, mikä mahdollistaa lämpöpumpun asentamisen heti ilman suurta alkupääoman tarvetta. Näin voit nauttia säästöistä energialaskuissasi samalla kun maksat laitetta vähitellen.

Äiti ja tyttö makoilemassa teltassa ja piirtämässä paperille

OP:n rahoitukselle tarjolla 6 kuukauden eräpäivän siirtokampanja

OP:n rahoitukselle on nyt tarjolla kampanja, jossa saat ensimmäisen laskusi vasta 6 kuukauden kuluttua ostosta. Kysy lisää myyjältä saadaksesi lisätietoja.

Kysy lisää

Osuuspankki

Hoida energiaremonttisi vaivatta OP:n rahoituksella.

Laske itsellesi sopiva kuukausierä laskurilla ja täytä hakemus helposti.

⦁ Rahoitus 2 500–50 000 €.
⦁ Joustava takaisinmaksuaika.
⦁ Korko OP-prime + 6,95 %*.
⦁ Laskutuspalkkio 7 €/kk.
⦁ Kuukausi korotonta ja kulutonta maksuaikaa.
⦁ Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.

Resurs Bank

Investoi nyt, maksa myöhemmin!

RH Kylmätekniikka tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden rahoittaa laitteiden hankinnat edullisesti ja joustavasti. Hyödyntämällä Resurs Bankin tarjoamaa RH Kylmärahoitusta, voit levittää maksut sopiviin eriin, jotka eivät rasita talouttasi.

Valitessasi 12 kuukauden maksuaikataulun, nautit 0 % korosta, ja kuukausittainen hallintomaksu on vain 5,60 € – 12,50 €. Maksu määräytyy luottosumman perusteella, joka lasketaan 0,28 %:n vuosikorolla. Esimerkiksi 2 000 € lainasummalla kuukausittainen hallintomaksu olisi 5,60 €.

RH Kylmärahoitus antaa sinulle vapauden valita maksuerien suuruuden ja aikataulun itse laskusta. Voit halutessasi maksaa koko summan heti, lisätä maksueriä tai pienentää kuukausierää ja hyödyntää jopa viiden vuoden maksuaikaa.

Mikäli valitset pidemmän maksuajan, sovelletaan 15 % vuosikorkoa yhdessä Suomen Pankin määrittelemän viitekoron kanssa. Luottoaika on joustava: maksat vain käytetystä luotosta, eikä ensimmäisestä kuukaudesta veloiteta hallintomaksua. RH Kylmärahoitus on jatkuva luottotili, jonka tarjoaa Resurs Bankin Suomen toimipiste.

Pyydä tarjous